תאימות תוכנה לווינדוס 7

• פותח הנושא BRO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי סורק של HP דגם המתאים לווינדוס XP.
לא מזמן פירמטתי את המחשב, והתקנתי ווינדוס 7.
מה ששכחתי זה שהסורק שלי מתאים לווינדוס הקודם.
ההתקנה לא מוכנה להמשיך בגלל חוסר התאימות.
הבו פתרון דחוף!
אני חייבת לסרוק מלא תמונות למצגת.
דגם הסורק: HP SCANJET 3770
תודה מראש

• הוסף לסימניות
עבד מעולה!
ישר כוח!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;906281:

גם אני עברתי לווינדוס 7 , 64 ביט, והסורק לא עובד לי עליו,
הוא דוקא מצוין, של קנון - לייד 20. אין מה לעשות?
ניסיתי לברר בחברה, והם טענו שאין להם מתאם לדגם שלי (מלפני 8 שנים בערך).

• הוסף לסימניות
מה שרשום לי על הסורק עצמו:
CanonScan Lide 20
אמור להיות לי משו מדויק יותר?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
סורקים זה תמיד בעיה בעת מעבר למערכות הפעלה 64 ביט, בעיקרון באמת אין דריבר לזה אבל ב 99 אחוז מהמקרים אתה יכול לסרוק עמ תוכנות שמכילות דרייברים גנריים לכל סורגי הסורקים שתומכים ב twain.
הכי מפורסמת היא vuescan של חברת hamrick.
לא יודע כמה המאמץ שווה , היום אתה קונה ב 150 מדפסת משולבת עמ סורק כבר הרבה יותר טוב , זה בערך חצי מהשווי של שעת עבודה של איש מקצוע. לא שווה להתעסק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה