- הוסף לסימניות
מעניין למה הוא לא לקח מהחלק הטוב..מכל פרי באשר הוא, שיכולים להיות בו יצורים מיקרוסקופיים
וסתם כך מלאכול...
לא נורא, בזכותך לא יהיה רעב בארץ
מעניין למה הוא לא לקח מהחלק הטוב..מכל פרי באשר הוא, שיכולים להיות בו יצורים מיקרוסקופיים
וסתם כך מלאכול...
לא נורא, בזכותך לא יהיה רעב בארץ
כי גם אמא שלו אמרה לו "בא תאכל - מתוק"מעניין למה הוא לא לקח מהחלק הטוב..
ההפסד כולו שלך.....אייייייכס...לא אוכל בננות יותר בחיים.
אם אנשים היו יודעים איך מכינים את האוכל שהם מכניסים לפה, הם לא היו אוכלים אותו לעולם...פשוט אסור להסתכל על הסרטונים האלו!!
יצא לי התיאבון לא רק מבננות, מי יודע מה אנחנו אוכלים...
זהו ...אני עד היום!אחרי זה חודשים לא נגעתי בזה!!!!!!
דעעיי איך עושים?פעם ראיתי כיצד מכינים נקניק. אחרי זה חודשים לא נגעתי בזה!!!!!!
אז ככה:דעעיי איך עושים?
עכשו רציני. לגבי הבננות האם לדעתכם על פי הסרטון כל בננה שיש זה דבש כזה קצת בצד
מקומו לאשפה?
אגב. יש לי בבית ליטר של תותים קפואים טחונים
לא מסוגלת לאכול מזה עכשיו אחרי הסרטון. איכס אוף
ממש לא נכון.אז ככה:
לגבי נקניק ופסטרמה, אין מה לעשות באמת. חד משמעית.
לגבי תותים ובננות ושאר דברים, אם שוטפים את זה בתוך קערה עם סבון ומים זה בסדר גמור.
צריך לשטוף אותם אחרי הכשרות...ממש לא נכון.
תותים זה דבר שצריך כשרות טובה,
וכשרויות טובות מוכרות רק תותים קפואים ומציינות שחובה לטחון.
בננה זה דבר שאינו נגוע בד"כ, ואין שום הגיון בעולם לשטוף עם מים וסבון
מוזמנת לשלוח ליאגב. יש לי בבית ליטר של תותים קפואים טחונים
לא מסוגלת לאכול מזה עכשיו אחרי הסרטון. איכס אוף
לך תדע כמה סרטונים הוא עשה...האמת היא שכעת אני צופה שוב פעם בסרטון של התות, וממש מבזיקה לי שאלה...
מאיפה לאותו אחד היה כזה ביטחון שבדיוק בחתיכה הפצפונת שהוא יקח יראו תולעים????
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //