תאריך בקובץ טקסט?

• הוסף לסימניות
האם יש מקום במחשב שבו כתוב התאריך העברי של היום הנוכחי בקובץ טקסט?

בתודה מראש

• הוסף לסימניות
כן,

תפתחו מסמך טקסט חדש >הוספה> תאריך ושעה

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה, אבל התכוונתי שהתאריך נמצא שם בלי להוסיף אותו, באופן שהוא מתחלף בכל יום.

פשוט אני רוצה להוסיף תאריך בתוכנת תג, ואם זה כתוב באיזה מקום אז יהיה אפשרות להוסיף את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לב ים;1790962:
תודה על התשובה, אבל התכוונתי שהתאריך נמצא שם בלי להוסיף אותו, באופן שהוא מתחלף בכל יום.

פשוט אני רוצה להוסיף תאריך בתוכנת תג, ואם זה כתוב באיזה מקום אז יהיה אפשרות להוסיף את זה.

זה לא כתוב בקובץ אלא בביוס אתה יכול ליצור פקודה שתכניס את התאריך בקובץ כרצונך
date /t > time.txt

• הוסף לסימניות
כוונתו שיהיה אוטומטי ללא צורך לבצע פעולה.
ע"מ שיוכל לעשות הפניה מתג.

• הוסף לסימניות
אולי נשאל את זה בצורה אחרת:

האם אפשר ליצור פקודה דרך 'תזמון משימות' בכל יום, שיפתח קובץ טקסט מסויים, ימחק את הטקסט שכתוב בו, ויכניס את התאריך של אותו היום?

זה נראה לי יותר מעשי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לב ים;1792082:
אולי נשאל את זה בצורה אחרת:

האם אפשר ליצור פקודה דרך 'תזמון משימות' בכל יום, שיפתח קובץ טקסט מסויים, ימחק את הטקסט שכתוב בו, ויכניס את התאריך של אותו היום?

זה נראה לי יותר מעשי.

אפשרי בדרך שציינת,
ע"י הרצת קובץ BAT
עם מה ש"עשרים ושתים" כתב (date /t > time.txt)

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה.

הבעיה היא שיש לי מושג בכתיבת סקריפטים בתג, אבל ממש לא בתכנות מחשב :(

אם זה לא קשה, אשמח מאד אם מישהו יוכל ליצור את זה בשבילי, או להדריך אותי איך עושים את זה.

תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
הפעלתי, ואכן היה נראה שפעל משהו.

אבל לא מוגדר היכן נמצא הקובץ time.txt!

איך כותבים למשל שהוא יהיה בתיקיה הזו: C:\TAG ?

יצרתי קובץ כזה בתיקייה הנ"ל, ובפקודה כתבתי כך:

This user does not have permission to use the HTML BB code.

אבל זה לא הכניס שם כלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לב ים;1793415:

הפקודה at לא עובדת טוב בwin 7 היא יוצרת תזמון בהרשאות לא נכונות עדיף לעשות בצורה ידנית

1.קודם כל תיצר קובץ bat שלחיצה עליו תמחוק את הנתונים שלנו בקובץ ותזין במקומו את התאריך של היום
תיצור קובץ טקסט ותתן לו את הסיומת bat
ובתוכו הנתונים
date /t > c:\locate\file.tx
2.תיכנס למתזמן אירועים וניצור אירוע שכל יום ב יריץ את24:00
יריץ את הקובץ

• הוסף לסימניות
תודה!!

כעת זה עובד מצוין, אבל בתאריך לועזי! איך עושים שיכנס תאריך עברי?

• הוסף לסימניות
אין מי שיכול לעזור לי?

הקוד כמעט גמור! הוא עובד מצוין, אבל הוא מכניס תאריך לועזי, ואני צריך שיכנס תאריך עברי!

מה צריך לשנות כאן כדי שיכנס תאריך עברי?

בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לב ים;1801704:
אין מי שיכול לעזור לי?

הקוד כמעט גמור! הוא עובד מצוין, אבל הוא מכניס תאריך לועזי, ואני צריך שיכנס תאריך עברי!

מה צריך לשנות כאן כדי שיכנס תאריך עברי?

בתודה מראש.
יש לשנות את התאריך במחשב לתאריך עברי. אבל קח בחשבון שכל התוכנות עוברים לתאריך עברי

• הוסף לסימניות
התאריך מוגדר אצלי לעברית!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה