עזרה תאריך הנפקת תעודת זהות לא תקין

• הוסף לסימניות
הנפקתי ת.ז ביומטרית לפני מעל שנה ובכל מקום שדורש הזדהות ע"פ תאריך הנפקה- הוא לא מעודכן בתאריך הנכון. הקודמת אבדה.
יש מה לעשות בענין?

• הוסף לסימניות
שימו לב יש תאריך הנפקה על התעודה ויש על הספח והן לא תואמים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מזדהה עם שם משמש וסיסמה.

ואפשר גם קורא כרטיסי רב קו.

• הוסף לסימניות
צריך להרשם ולהזדהות עם קורא כרטיסים... אין לי כזה
למה??
יש כמה אופציות
כי כנראה לא הפעלת את הכרטיס
אני עשיתי גם וככה היה לי עד שנכנסתי לאתר

• הוסף לסימניות
לא חייב קורא כרטיסים.
אפשר ע"י שני אמצעי זיהוי-
אשראי על השם/טלפון שרשום בקופ"ח/דרכון/תאריך כניסה אחרון לארץ, וכו'.

ובכל מקום שדורש הזדהות ע"פ תאריך הנפקה- הוא לא מעודכן בתאריך הנכון
יש עוד אופציה-שהנתונים לא מסונכרנים.
אבל זה יותר נדיר שיקרה, ואם קורה-זה רק במקום אחד.
בכמה מקומות ניסית להזדהות?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
למי שצריך,
אפשר להתקשר על הבוקר ב8 ולהפעיל דרך נציג
בטלפון *3450

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה