מידע שימושי תאריך פג תוקף -זו המלצה?

• הוסף לסימניות
אפשר להשתמש בשמנת מתוקה שהייתה במקרר ועבר עליה התאריך לפני חודשיים?

• הוסף לסימניות
היי,יש לי ריצ' שעבר עליו התאריך לפני 5 ימים, האם אני יכולה עדיין להשתמש בו??
אני רוצה להכין קינוח ואחרי ההקצפה הוא הולך להיות במקרר....
השאלה אם אפשר להשתמש או לא...

• הוסף לסימניות
היי,יש לי ריצ' שעבר עליו התאריך לפני 5 ימים, האם אני יכולה עדיין להשתמש בו??
אני רוצה להכין קינוח ואחרי ההקצפה הוא הולך להיות במקרר....
השאלה אם אפשר להשתמש או לא...
לא המלצה בריאותית בכלל, רק המלצה אישית שלי,
הייתי משתמשת רק לגנש אחרי בישול, להקצפה פחות נראה לי....
אם את לא צריכה עכשיו גנש אפשר לשים במקפיא

• הוסף לסימניות
מקפיצה
ויטמינצ'יק תרכיז פטל שעבר לו התאריך לפני חודשיים פלוס אפשר להשתמש?
כתוב ת.א.

• הוסף לסימניות
אין לי מושג מה יכול להתקלקל
יש שם רכז פרי יער חומצת מאכל (לימון) חומרי טעם וריח ויטמינים מקבוצת B ומעכב חמצון
כמובן גם מים וסוכר
אח"כ ראיתי שכתוב עדיף להשתמש לפני שזה פחות חמור

• הוסף לסימניות
צבעי מאכל שעבר התאריך אפשר להשתמש ואם כן אז עד מתי?
יש לי מלא צבעי מאכל ג'ל שעבר עליהם התאריך מזמן. (לפני כמה שנים)
אישית משתמשת ואין שום תופעות לוואי .
כמובן שזה המלצה אישית ולא רפואית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה