@גילה רינה אני איתך
המלצה בלבד. והשכל שקיבלנו מיועד להפעלת שיקול דעת.
אנשים זורקים לבן וגבינה כי עבר להם התאריך. אז מה?? פותחים, מריחים, הכל טוב? אוכלים
אם היה בריצ' רק מוצרי חלב ניחא.מקפיצה...
פותחת את המקפיא להכין בשמחה רבה קינוח עם ריצ',
מגלה שפג תוקפו לפני חודשיים.
אם זה משנה, אז הוא היה (כמעט) מעת הקניה במקפיא.
להשתמש או לזרוק? מישהי התנסתה?
כנ"ל מצאתי שמנת מתוקה במקפיא, שעבר לה התאריך ב23.08 -
בזה מן הסתם ההתלבטות קטנה יותר...
אבל בכל אופן, שבועיים אחרי התאריך זה ודאי "גלאט"?
ריץ מהמקפיא לפי מה שידוע לי אין בעיהמקפיצה...
כנ"ל מצאתי שמנת מתוקה במקפיא, שעבר לה התאריך ב23.08 -
בזה מן הסתם ההתלבטות קטנה יותר...
אבל בכל אופן, שבועיים אחרי התאריך זה ודאי "גלאט"?
עד כמה שידוע לי, מוצרי חלב שנכנסים להקפאה- לא משנה התאריך!
ריץ מהמקפיא לפי מה שידוע לי אין בעיה
כן.התנסתם? מכירות מישהי שהתנסתה?
לא בא לי שיחטפו קלקול קיבה מהריצ'ון האומלל הזה...
כן.
אני תמיד קונה בגלונים גדולים, מחלקת לקופסאות אכסון קטנות וישר מקפיאה.
משתמשת עד גמר המלאי. בלי לבדוק תאריך
לא נרשמו בעיות ב"ה.
אם הקפאת ישר אחרי הקניה - לא נראה לי שתהיה בעיה
בהחלט.תודה!
לא מיד אחרי הקניה.
קניתי גם בקרטון גדול, שמתי במקרר,
ואחרי שהשתמשתי בפעם הראשונה, הקפאתי את השאר.
עדיין נראה לך בסדר?
פעם השארתי במשך זמן לא קצר ריצ' במקרר.
היה קשה לפספס שהוא מקולקל- מרקם סמיך יותר, שומן ונוזל מופרדים וגם הריח היה שונה- אמנם לא ריח רע.
בפעם אחרת קניתי ריצ' שלא היה תקין ואי אפשר היה להקציף אותו. אם אני זוכרת נכון- עבר לו התאריך תפוגה, לא יודעת באיזה טווח של זמן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים