כללי תאריכים ללוח שנה

• הוסף לסימניות
מאיפה לוקחים? אני צריכה טקסט רץ שאוכל לשבץ אותו בכל יום. אולי יש איזה תוכנה?
אני צריכה להכניס זמני כניסת ויציאת שבת בכמה ערים באירופה, כולל זמנים רבינננו תם. במילים אחרות אני צריכה את כל הנתונים מוקלדים עם דרך לשבץ אותם בצורה הכי קלה בלוח

תודה מראש למסייעים

(יצוין שמדובר על עבודה במחשב מקינטוש)

• הוסף לסימניות
יש לי תוכנה בשם 'זמן' מהרב גרוסמן מאנטווערפען עלותו 170 ש"ח ושווה כל אגורה.
מייצאים הזמנים הנדרשים לאקסל ומשם לתוכנה הנדרש, אני מעדיף אינדיזיין, שמה קובעים כל התיבות איפה שירוץ הטקסט.

• הוסף לסימניות
איזה ערים, איזה שנה, ממתי עד מתי וכו'?

• הוסף לסימניות
יש של ניו יורק ?
אני עושה כל שנה לוח לפי הזמנים של ניו יורק (ברוקלין) אני מעמדת באינדיזיין השאלה האם זה יחסוך לי את הצורך להכניס יום יום בנפרד?

• הוסף לסימניות
אולי תלמד אותנו איך מריצים אקסאל באינדיזין ומתאימים אוטומטית לתיבות

• הוסף לסימניות
מכינים דף אב, עם תיבות טקסט משורשרים, או תיבת טקסט אחת, עם רווח בין השורות כפי גודל כל יום, ובדף מספר אחד, מכניסים את הטקסט, שעובר אוטומטית בשרשור ו/או ברווח המתאים. ואח"כ שיפט קליק בדף השני, ויש לכם לוח מוכן.

• הוסף לסימניות
ואולי בהזדמנות מענדי ילמד אותנו איך הוא עושה את זה עם מיזוג דואר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה