דרוש מידע תביעה ייצוגית מול תנובה | הכיצד?

• הוסף לסימניות
אולי אפשר להחליט שפשוט כולנו נכנסים לאתר באותו זמן ומתלוננים על זה
הבעיה שצריך נראה לי קבלה או ברקוד או משהו כזה
אז שכל אחד יכין מהקניה הבאה שלו את הקבלה
ומי שבענין שיעשה לייק
התלוננתי היום פעם נוספת, ומס' דקות לאחר הפנייה הם חזרו אלי בטלפון, שמעו אותי באדיבות והבטיחו לטפל ולשלוח פיצוי.
ימים יגידו....

• הוסף לסימניות
מכירים את ההקלה הזו כשמבינים שהבעיה לא בך??
גם אני לא מצליחה להפריד נורמלי....
התלוננתם? תתעקשו שאתם בנזקים כבר שנתיים אל תסתפקו בשובר של 2 גילה ו2 יופלה.
רצוי לשאול אם מכירים את הבעיה או לא.
מי שהתלונן כדאי לכתוב גם מה הגיבו לו.

• הוסף לסימניות
שלחו לשירות לקוחות פניה עם לינק לאשכול

• הוסף לסימניות
לי זה קורה המון דווקא עם השמנת שלהם, סיוט!
הגביע נפער באמצע והשניים עדיין מחוברים בחוזקה,
ובחנות זה לא יישבר???
וגם כשניסיתי להפריד בחנות, הקופאי חייב אותי על שתים.
לשם הידיעה..
מוצר שנשבר בחנות אין צורך לשלם עליו, יש להם ביטוח בשביל זה.
אלא אם כן מדובר במכולת שכונתית של אדם פרטי,
תכל''ס ברוב המקומות יש ביטוח ואפשר לגשת באלגנטיות לקופה הראשית ולבקש שישלחו מנקה כדי לא לגרום למישהו אחר להחליק/להיפצע וכ'

• הוסף לסימניות
ברור שהם שולחים פיצוי,
אבל אני באמת לא צריך את הפיצוי.
אני צריך שהתופעה תיפסק,
צריך להגיד להם את זה גם בטלפון, שרוצים אישור בכתב מהמנהל שהתופעה הזאת נפסקת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה