התייעצות תביעה נגד חברת השמה שלא שילמה לי שכר, למרות איסור של משרד העבודה לפטר אותי

• הוסף לסימניות
אני עבדתי בחברת כח אדם, טיפה לפני הלידה הלקוח ביקש מהם לסיים התקשרות.
הם ביקשו היתר לפיטורי לפני הלידה ממשרד העבודה ונענו בשלילה, כך שבעצם נשארתי עובדת של החברת כח אדם אך ללא עבודה.

אחרי הלידה כל הזמן הציעו משרות מרוחקות ואיימו שבגלל שאני לא מקבלת אותם הם לא ישלמו משכורת, אך בפועל שילמו.
באמצע חודש יוני(06) התפטרתי מהחברה מרצוני.
בחודש יוני אמרו שישלמו על התאריכים שעבדתי רק במידה ואחתום על כתב ויתור תביעה עתידי, לאחר שלא חתמתי הם לא שילמו משכורת והכניסו סכום לחשבון בנק על סך 2000, הסכום שהם היו אמורים להכניס היה גבוה הרבה יותר - תשלום על חלק מחודש יוני וגמר חשבון שכלל פדיון של הרבה ימי חופשה - קרוב ל-20 א"ש ברוטו.
אני מוסיפה שבמהלך התקופה הם הציעו לי שתי משרות כן רלוונטיות ולשניהן היא נגשתי אך זה לא הגיע לידי עבודה בפועל( מכרזים שלוקח מלא זמן ).

מישהו יודע להדריך אותי מה לעשות?
האם מדובר עכשיו בתביעה, או שאני צריכה 'רק' לפתוח קריאה במשרד העבודה?
האם יש דרך לעשות את זה לבד? ( מבירור אצל עורכי דין טיפול בתיק מתחיל ב5 א"ש , מה שאני מעדיפה כמובן לחסוך )
אשמח לשמוע ממי שעבר את התהליך או ממי שמבין בתהליך הזה.

תודה.

• הוסף לסימניות
יכולה להתייעץ עם עו"ד רבקה מקובר
מאסטרית בדיוק בנושא של תעסוקת נשים בהריון (ופיטורים)
יש לה גמח שהיא עונה לשאלות ועוזרת
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אין מישהי שיצא לה לתבוע חברה על זה שפיטרו אותה ולא שילמו לה כסף בניגוד לחוק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה