דרוש מידע תביעה נגד עיריית ירושלים

• הוסף לסימניות
הבת שלי הייתה בגן סאקר במהלך החופש הגדול (בקיץ)
התגלשה במגלשה הארוכה בגן סאקר
המגלשה חשוכה לגמרי בפנים, ישרה ואז מתעקלת
בעיקול הרגל שלה נתקעה ונישברה.
היא הייתה עם גבס במשך למעלה מ 6 שבועות וסבלה מאוד.
אני רוצה לתבוע את העירייה, לא חושבת להתעשר מזה
אבל כן חושבת ש-א' הם צריכים לתקן את המעוות (שמעתי לפחות על עוד אחת ששברה שם רגל)
ו-ב' הם צריכים לפצות אותי (או יותר נכון אותה) על עוגמת הנפש (כאבים איומים, חופש שלם שנהרס בלי ים ובלי בריכה וכו' וכו')

מכיוון שאני אדם פשוט ולא מכירה עורך דין מקרוב ב"ה
אשמח למבינים שיכוונו אותי מה ואיך כדאי לפעול

תודה!

• הוסף לסימניות
מישהו ? משהו?

• הוסף לסימניות
לא מבינה הרבה רק כמה נקודות:
שווה לקחת עורך דין טוב שמתמצא בנושא -כי אם מישהו יצליח להוציא כסף זה הוא.
ידוע לי שלכל ילד יש ביטוח תלמידים (גם בחופש)- בעצם אמורה לקבל גם מביטוח לאומי פיצוי.

• הוסף לסימניות
ביטוח תלמידים לא קשור בכלל לביטוח לאומי.
זה בחברת ביטוח רגילה, והפיצויים שם זה בעיקר למקרי נכות קבועה.

• הוסף לסימניות
הביטוח אכן מכסה נכות קבועה, או היעדרות מעל 90 יום מהלימודים בשל מחלה.
דרך אגב, נכות אסטטית מוחרגת מהפוליסה.

• הוסף לסימניות
האם נשארה איזשוהיא מזכרת מהסיפור?
כי אם לא, הסיכויים לכאורה קלושים.

• תודה
Reactions: mg3

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה