התייעצות תביעה על נהג שדיבר בצורה גסה ?

לצערי התיק נסגר
נאמר לי שזה לא עבירה פלילית
פתאום המשטרה אומרת שזה כבר לה תחת טיפולה וזה עבר לקב"ט של קווים
בפועל אין דרך ליצור קשר עם אותו קב"ט
פניתי למשרד התחבורה עוד לא קיבלתי תשובה חוץ מבקשה לאשר הגעה לחקירה במידת הצורך

החלטתי לעזוב את הנושא בשביל בריאות הנפש שלי למרות שאני יודעת שבכך הנהג ימשיך בהתנהגות דומה בעתיד
משרד התחבורה שלחו לי הודעה שהם מעוניינים לזמן אותי לחקירה במשרדם ושאני צריכה לשלוח אישור על זה שאני מסכימה להעיד (אגב נכתב שם בנ"ב שזה חשוב מאד כי כך מקרה דומה לא ישנה )
שלחתי אישור
הקשרה אליי חוקרת מהמשרד ושאלה האם אני בטוחה שאני אגיע? ושהיא תשלח לי זימון
במהלך השיחה היא אמרה לי אם את מגיעה אז 123, נראה שהם לא מאמינים שאגיע....

בכל מקרה שלחו לי זימון לעוד שבועיים בעז"ה אלך להעיד ולו בשביל אחרים שלא יסבלו
אני אעדכן מה יצא עם זה למרות שלא בונה על זה הרבה

משרד התחבורה שלחו לי הודעה שהם מעוניינים לזמן אותי לחקירה במשרדם ושאני צריכה לשלוח אישור על זה שאני מסכימה להעיד (אגב נכתב שם בנ"ב שזה חשוב מאד כי כך מקרה דומה לא ישנה )
שלחתי אישור
הקשרה אליי חוקרת מהמשרד ושאלה האם אני בטוחה שאני אגיע? ושהיא תשלח לי זימון
במהלך השיחה היא אמרה לי אם את מגיעה אז 123, נראה שהם לא מאמינים שאגיע....

בכל מקרה שלחו לי זימון לעוד שבועיים בעז"ה אלך להעיד ולו בשביל אחרים שלא יסבלו
אני אעדכן מה יצא עם זה למרות שלא בונה על זה הרבה
מה יצא בסוף?

לא ראיתי את כל ההתכתבות בשרשור,
אבל אם הבנתי נכון, יש כאן אנשים שניסו את מזלם בהגשת תלונה
המקרה שלי דווקא לא עם אוטובוס אלא נהג פרטי שעיכבתי אותו טיפה בכביש (בצדק - הייתי אחרי כמעט תאונה...) ירד אלי קילל.......... וקיללל....... ואז אפילו איים עלי במכות רצח ופירוק כל מיני איברים שונים ומשונים..... דחף אותי בגסות!!! וטרק עלי את הדלת של האוטו בעוצמה אדירה....
כל זה ועוד... מול אשתי וילדי הקטנים... התקשרתי למשטרה.... תגיש תלונה.....
מנסיונכם זה יעיל למשהו אם אתלונן???

המקרה שלי דווקא לא עם אוטובוס אלא נהג פרטי שעיכבתי אותו טיפה בכביש (בצדק - הייתי אחרי כמעט תאונה...) ירד אלי קילל.......... וקיללל....... ואז אפילו איים עלי במכות רצח ופירוק כל מיני איברים שונים ומשונים..... דחף אותי בגסות!!! וטרק עלי את הדלת של האוטו בעוצמה אדירה....
המשטרה במקרה הקיצוני ביותר תקרא לו לחקירה באזהרה ויהיה לו רישום פנימי משטרתי (לא רישום פלילי) - תיק שנסגר מחוסר עניין לציבור. במילים אחרות - לא יעשו לו שום כלום.
אם מדובר באדם נורמטיבי שהרשה לעצמו להשתולל, אז החוויה של החקירה והשחרור בערבות תלמד אותו לקח
אבל - מה שנראה המצב שלכם - אם מדובר באדם שמימש כל מיני איומים בחייו, וממש לא יתרגש מזימון לחקירה, אז רק יש כאן סיכון לנקמות וד''ל, עדיף להרכין את הראש ולהמשיך הלאה.

יש אפשרות להגיש תלונה דרך הטופס הרשמי של משרד התחבורה

זה שונה מאוטבוס שכביכול "חשוב לחברה לתת לך שירות"

המשטרה במקרה הקיצוני ביותר תקרא לו לחקירה באזהרה ויהיה לו רישום פנימי משטרתי (לא רישום פלילי) - תיק שנסגר מחוסר עניין לציבור. במילים אחרות - לא יעשו לו שום כלום.
אם מדובר באדם נורמטיבי שהרשה לעצמו להשתולל, אז החוויה של החקירה והשחרור בערבות תלמד אותו לקח
אבל - מה שנראה המצב שלכם - אם מדובר באדם שמימש כל מיני איומים בחייו, וממש לא יתרגש מזימון לחקירה, אז רק יש כאן סיכון לנקמות וד''ל, עדיף להרכין את הראש ולהמשיך הלאה.
לא נכון בכלל.

קודם כל מסוכנות לציבור זאת עילה למעצר.
שנית, לא מעט יש לבריון עוד כמה פנינים רשומים וזה מצטבר לתמונה שמשפיעה על החלטות בהמשך.
שלישית, בבירור/חקירה לוקחים סריקות אצבע ויתכן שזאת פעם ראשונה שלו בתחנה ויעלה עליו תיק שלא פוענח עדיין אך יש ראיות.

לתת לבריון להסתובב חופשי מכל מיני סיבות וטענות משונות רק משמר את המצב, אין שום דרך להשפיע על הבריונות במרחב הציבורי בגישה כזאת.

לא נכון בכלל.

קודם כל מסוכנות לציבור זאת עילה למעצר.
שנית, לא מעט יש לבריון עוד כמה פנינים רשומים וזה מצטבר לתמונה שמשפיעה על החלטות בהמשך.
שלישית, בבירור/חקירה לוקחים סריקות אצבע ויתכן שזאת פעם ראשונה שלו בתחנה ויעלה עליו תיק שלא פוענח עדיין אך יש ראיות.

לתת לבריון להסתובב חופשי מכל מיני סיבות וטענות משונות רק משמר את המצב, אין שום דרך להשפיע על הבריונות במרחב הציבורי בגישה כזאת.
ניכר שאין לך נסיון,
אתה מדבר על הסוג הראשון שאני כתבתי, ובזה אני מסכים איתך ב100%
אם זה הסוג השני אתה יכול להתחרט על הרגע שהתלוננת

בלת"ק מנסיון במקרים דומים (לא רק נהגים) המשטרה פשוט לא לוקחת ברצינות.
אפילו מקרים של גניבה לא תמיד יש טעם להגיש תלונה מישהו גנב לי מהעסק יש מצלמות מכל הכיוונים רואים את מס הרכב שלו וכו' התיק נסגר בלי שעשו אפילו שיחת טלפון לבירור.

בלת"ק מנסיון במקרים דומים (לא רק נהגים) המשטרה פשוט לא לוקחת ברצינות.
אפילו מקרים של גניבה לא תמיד יש טעם להגיש תלונה מישהו גנב לי מהעסק יש מצלמות מכל הכיוונים רואים את מס הרכב שלו וכו' התיק נסגר בלי שעשו אפילו שיחת טלפון לבירור.
מדינה....
תיסכולללללללללל!!!!!!:mad:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה