תביעה של חברה על מוצר

• הוסף לסימניות
הזמנו מוצר דרך האינטרנט. אמרו לנו שזה יגיע אלינו עד 45 ימי עסקים.
בינתיים, עברו כבר 50 ימים, ועדיין לא קבלנו.:mad:
דברנו עם החברה, הם טוענים שבגלל השלג לא יכלו להביא לנו.:confused:
(החברה יושבת בדרום הארץ ואנחנו במרכז - מה הקשר שלג???):rolleyes:
עכשיו הם דוחים אותנו בלך ושוב.:(

יש מצב לתבוע אותם? אם כן, איפה ואיך?
תודה לכולכם.

• הוסף לסימניות
על עניין כזה לא חושב שיש מה לתבוע, כי תביעה זה פרוצדורה, ועד ש.. המוצר כבר יגיע...

אגב, ההרגשה הזו ידועה ומוכרת.. אתם לא לבד.

• הוסף לסימניות
מה אפשר לעשות בינתיים?
זה די דחוף לי המוצר הזה.

• הוסף לסימניות
קרה לי מקרה דומה, ומה שאני עשיתי פשוט הרמתי טלפון לחברת האשראי אמרתי שיבטלו את החיוב כי לא קיבלתי את המוצר.
הם אמרו לי, זה לא הולך ככה אנחנו צריכים להתקשר קודם לחברה לבדוק למה.
אמרתי: חופשי תתקשרו, בבקשה
למחרת קיבלתי את המוצר!!!

וזה לא היה מקרי, כי בתעודת משלוח היה מצוין שזה יום שישי והמחיר יותר יקר . משמע, הם שילמו עוד כסף עמ"נ שזה יגיע אלי מהר.

• הוסף לסימניות
במקרה שלי,
היינו צריכים לשלם מראש.
זו דרך אגב חברה אמינה.
לא ידוע למה הם פישלו עכשיו.

• הוסף לסימניות
שלום.
כנראה שמדובר במוצר חשמל אם זה 45 יום.
בדרך כלל יש עונות בשנה של עומסי קניות ואחת מהם היא העונה העכשווית. לכן בדרך כלל אמור להיות עיכובים.
אני חושב שאיחור של 5-7 ימים מתוך 45 לא צריך לעשות עניין. מה גם שאני בטוח שלא החנות אשמה בעיכוב. אלא הספק...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה