כללי תביעה של פונטביט

• הוסף לסימניות
לקוח שלי הסתבך בתביעה של פונטביט על סך 8000 ש"ח.
הם ראו מודעות בפייסבוק...
יש מישהו שיכול לעזור לי לזהות פונטים כדי לעזור לו? (מה שאני עשיתי ודאי חוקי רק אצלו במחשב יש מאגר גדול של פונטים... ויש דברים שהוא עשה לבד)
פונטביט לא מוכנים להגיד את שם הפונטים שהם זיהו...
אשמח לכל עזרה בנושא.
מי שמוכן שאשלח לו את המודעה לצורך זיהוי פונט תודה.

• הוסף לסימניות
מה זה לא מוכנים? מה פתאום שישלם להם אם אין הוכחה וכמות?

• הוסף לסימניות
אולי יעזור מנסיון של ידידה בעבודה שתבעו אותה על שיק ולא רצו להראות לה הוכחות עבור מי השיק וכו', עד שפנתה לעו"ד והחתימו אותה על ויתור סודיות ויפוי כוח וכך הצליחו לקבל פרטים.

• הוסף לסימניות
פשוט מאוד. אם הם לא רוצים להראות סימן שמשהו פה מסריח. הרי את התביעה הם יוכלו להגיש בכל מקרה.
כנראה מדובר במשקל או שניים, והתביעה על 8000 היא סכום מטורף. לכן הם לא מוכנים.
אין מה להתרגש ואפשר לשאת ולתת בנחת על הסכום. הם יודעים שאף בימ"ש לא יחייב כל כך הרבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיטובים;1314748:
פשוט מאוד. אם הם לא רוצים להראות סימן שמשהו פה מסריח. הרי את התביעה הם יוכלו להגיש בכל מקרה.
כנראה מדובר במשקל או שניים, והתביעה על 8000 היא סכום מטורף. לכן הם לא מוכנים.
אין מה להתרגש ואפשר לשאת ולתת בנחת על הסכום. הם יודעים שאף בימ"ש לא יחייב כל כך הרבה.

למה לא? החוק נותן בין 10000 ל20000 בלי שום הוכחת נזק.
וזאת על כל הפרה. כל משקל וכל שימוש הוא הפרה נפרדת.

• הוסף לסימניות
מנסיון דומה שסיפרה לי מישהו, היא התייעצה עם עורך דין שאמר לה מיד לסגור על הסכום כי כמו שכתב אליעזר - הסכום שהם דורשים הוא הרבה פחות מהמינימום שבית המשפט יחייב. אז מה נפקא מינא איזה פונטים שלך או לא? מספיק שיש לו פונט אחד לא מקורי.

• הוסף לסימניות
משהו פה לא מסתדר לי... איך פונטביט יודעים שישנה פה הפרת זכויות? מה הם ראו בעצם? גרפיקה בפייסבוק. יפה. אז הם בדקו, וראו שבעל העמוד בפייסבוק לא נמנה בין הלקוחות שלהם עבור הפונטים הנמצאים במודעה. אבל ברור שאולי משהו אחר (גרפיקאי/ת) הוא זה שהכין להם את המודעה, ולו היו את הפונטים הנדרשים? הרי ברור שמותר למשהו לבקש מגרפקאי להכין להם מודעה.

כך שלא הבנתי איך פונטביט יודעים שהיתה כאן הפרה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1314882:
משהו פה לא מסתדר לי... איך פונטביט יודעים שישנה פה הפרת זכויות? מה הם ראו בעצם? גרפיקה בפייסבוק. יפה. אז הם בדקו, וראו שבעל העמוד בפייסבוק לא נמנה בין הלקוחות שלהם עבור הפונטים הנמצאים במודעה. אבל ברור שאולי משהו אחר (גרפיקאי/ת) הוא זה שהכין להם את המודעה, ולו היו את הפונטים הנדרשים? הרי ברור שמותר למשהו לבקש מגרפקאי להכין להם מודעה.

כך שלא הבנתי איך פונטביט יודעים שהיתה כאן הפרה?

יכולות להיות אפשרויות רבות... אחת מהן היא שעל חלקן היו קרדיטים ועל חלקן לא.
פשוט מאוד.
חקירה פשוטה ולא מורכבת יכולה לעלות על זה. מה הבעיה?

• הוסף לסימניות
שיטת מצליח

הלקח עובר על החשבון במסעדה.

1. באגט: 18
  2. סלט: 30
  3. שניצל: 24
  4. תוספות: 15
  5. מצליח: 27
  6. מיץ תפוזים: 14

מה זה מצליח? הוא שואל את המלצר.

המלצר מוחק את השורה וממלמל: אז לא מצליח.

_

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1314951:
הלקח עובר על החשבון במסעדה.

1. באגט: 18
  2. סלט: 30
  3. שניצל: 24
  4. תוספות: 15
  5. מצליח: 27
  6. מיץ תפוזים: 14

מה זה מצליח? הוא שואל את המלצר.

המלצר מוחק את השורה וממלמל: אז לא מצליח.

_

אדיר. אהבתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה