דרוש מידע תביעות ביטוח לאומית למי פונים?

• הוסף לסימניות
משיטוט באתר ועוד מידע מבחוץ יצאתי מבולבלת.
אני רוצה להגיש איזו תביעה לביטוח לאומי שיתכן ויש עליה אחוזים גדולים, בעזרת מי אני עושה זאת?
לפי מה שאני מבינה וחושבת אז כשיש איזה מקרה שחברה לא הצליחה בה זה לא אומר ב-100% על אי מוצלחותה. אבל באופן כללי האם נכון לפנות לחברה, לעשות לבד? הרב גודלנטל?
אשמח לשמוע מנסיונכן
ושאלה נוספת -במקרה של סירוב אם יש משמעות להגשה הזו היא נרשמת ונזקפת לרעת הענין או שהגשה נוספת אחרי ערעור נבחנת מחדש כאילו לא הוגש קודם כלום?
תודה לכולם.

• הוסף לסימניות
אני רוצה להגיש איזו תביעה לביטוח לאומי שיתכן ויש עליה אחוזים גדולים, בעזרת מי אני עושה זאת?
לפי מה שאני מבינה וחושבת אז כשיש איזה מקרה שחברה לא הצליחה בה זה לא אומר ב-100% על אי מוצלחותה. אבל באופן כללי האם נכון לפנות לחברה, לעשות לבד? הרב גודלנטל?
אשמח לשמוע מנסיונכן
ושאלה נוספת -במקרה של סירוב אם יש משמעות להגשה הזו היא נרשמת ונזקפת לרעת הענין או שהגשה נוספת אחרי ערעור נבחנת מחדש כאילו לא הוגש קודם כלום?
תודה לכולם.

עדיף להגיש לבד.
הרב גולדנטל נותן הכוונה מצוינת מה צריך להגיש ואיך.
בנוסף, היום לביטוח לאומי בעצמם יש שרות טוב (לא מנסיון אישי שלי) בשם 'יד מכוונת'.
כמובן שכל אלה בלי עלות. ובלי אחוזים למישהו שהצליח לעשות את זה במקומכם.

ערעור -
בערעור את כותבת למה נראה לך שהם לא צודקים,
והם בעצם יושבים ובודקים מחדש.

• הוסף לסימניות
יש לך את יד מכוונת שאת שולחת להם את פרטי התביעה והם עוזרים לך ומכוונים אותך
מעבר לזאת יש את רב גולדנטל שגם עוזר ומכוון.
גם בעזר מציון יש מחלקה שעוזרת בהתנהלות מול ביטוח לאומי בנושאים ספציפיים ויש להם גם עו"ד שעוזרים מול ביטוח לאומי

• הוסף לסימניות
יש לך את יד מכוונת שאת שולחת להם את פרטי התביעה והם עוזרים לך ומכוונים אותך
מעבר לזאת יש את רב גולדנטל שגם עוזר ומכוון.
גם בעזר מציון יש מחלקה שעוזרת בהתנהלות מול ביטוח לאומי בנושאים ספציפיים ויש להם גם עו"ד שעוזרים מול ביטוח לאומי
וכל אילו הם גובים אחוזים? כי השאלה זה לא רק למי ללכת אלא אם זה מוצרך אפשר הרי לעשות דרך החינמיים כמו הרב גודלנטל

• הוסף לסימניות
אם תרשמי בכללי באיזה ענין אולי יש פה שיכולים לעזור
כמובן רק אם לא אכפת לך
לא דומה ילד למבוגר
לא דומה מחלת גוף לנפש
לא דומה אברך/עקרת בית לשכיר
ולא דומה נכות ברגליים לסכרת

בעבר היו כאילו שעזרו לי פה
אם את רוצה לשלוח לי מייל יש לי כמה טיפים למקרים מסוימים של נכות למבוגרים בנושאי מחלות גוף
לא מבטיחה לעזור אבל שווה לשמוע
g0527126145 בגימייל

• הוסף לסימניות
אם תרשמי בכללי באיזה ענין אולי יש פה שיכולים לעזור
כמובן רק אם לא אכפת לך
לא דומה ילד למבוגר
לא דומה מחלת גוף לנפש
לא דומה אברך/עקרת בית לשכיר
ולא דומה נכות ברגליים לסכרת

בעבר היו כאילו שעזרו לי פה
אם את רוצה לשלוח לי מייל יש לי כמה טיפים למקרים מסוימים של נכות למבוגרים בנושאי מחלות גוף
לא מבטיחה לעזור אבל שווה לשמוע
g0527126145 בגימייל
זה לא הענין. תודה

• הוסף לסימניות
וכל אילו הם גובים אחוזים? כי השאלה זה לא רק למי ללכת אלא אם זה מוצרך אפשר הרי לעשות דרך החינמיים כמו הרב גודלנטל
כל אלו לא גובים תשלום
יד מכוונת זה שירות של הביטוח לאומי
ועזר מציון הם גם עוזרים בחינם כמו הרב גולדנטל אבל הם בנושאים יותר מסויימים לעומת הרב גולדנטל שנותן מענה בכל הנושאים

• הוסף לסימניות
אין לי מה להוסיף או להמליץ למי לפנות
רק יכולה לומר לך שזה נשמע מגוחך שביטוח לאומי הקים גוף שיתבע את עצמו...
ביטוח לאומי הוא גוף קשה, לא משחרר כספים כל כך בקלות, והוא הולך ומקים גוף מטעמו שיתבע את עצמו?!
נשמע מאד מוזר...

• הוסף לסימניות
גם אני שמעתי שיד מכוונת לא ממש עוזרים
רק את החומר היבש - איך להגיש, הם לא יתנו טיפים איך להציג את הבעיה בצורה קשה יותר,

והוועדות שלהם ממש קשוחות, הם יורים שאלות בצורה שממש מסבכת ,
כל מה שתכננתי לומר, וכל החומר שהבאתי - לא ענין אותם
רק לענות 1.2.3 על השאלות שלהם - וזהו, הביתה
בפעם הבאה אני כן חושבת לבוא עם לווי משהו שמתמחה,

• הוסף לסימניות
ביטוח לאומי הוא גוף קשה, לא משחרר כספים כל כך בקלות, והוא הולך ומקים גוף מטעמו שיתבע את עצמו?!
נשמע מאד מוזר...
למה מוזר?
המטרה שלו לתמוך ולתת סיוע לזכאים לכך.
הם כמובן לא ילכו לחפש אותם.
א"כ הדרך היחידה היא להגיש בקשה שנקראת תביעה. כל העניין זה שם המינוח שכנראה נשמע מוזר. מעבר לכך זו הדרך

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מנסיונכן
תודה לכולם.
לבד!!!! לבד!!!! לבד!!!!
הרב גולדנטל גם עוזר ביעוץ
השאר רק עוקצים והולכים ללא עזרה אמיתית
יש פה המון אשכולות בעניין

• הוסף לסימניות
נשמע מאד מוזר...
כמה שזה מוזר,
ביטוח לאומי אכן מעונינים לתת קצבה למי שזכאי.
להזכיר,
פקידי הביטוח לאומי לא צריכים להוציא מכיסם כלום, כך שאין להם אינטרס לתת או לא לתת.
הם מעונינים לתת למי שמגיע.
והוועדות שלהם ממש קשוחות, הם יורים שאלות בצורה שממש מסבכת ,
לדעתי (ומנסיוני) יש בטענה זו צדק, וכדאי לכן לפנות למשהו מנוסה שכבר הצליח בעבר להוכיח נכות, וכך יבינו מה עומד מולם ואיך יקבלו את הקיצבה.

כל זה נכון רק למי שאכן הוא נכה, ומגיע לו קצבה.

אבל מי שאינו נכה, ורוצה לקבל קיצבה בשביל הקומבינה, הוא לא יכול לקבל אותה בלי לפנות לחברות למינהם, הם ידעו להפנות אותו לכל הרופאים הקומבינטורים שכותבים מה שאומרים להם תמורת תשלום, ובשלוב של עו"ד מומחה שמגיע לועדה, מצליחים להוציא ממנה כסף ככל העולה על רוחם, ואני מכיר הרבה סיפורים כאלה שבלי הנסיון של החברות למינהם, איזה סוגי נכות אי אפשר לגלות בועדה וחייבים להסתמך על הרופא וכדומה, לא היה אפשר לקבל קיצבה. ואכן הם מצליחים במקומות שבלעדיהם לא מצליחים, וכמובן, זכותם לגבות את 12 וחצי האחוז שלהם, רטרואקטיבית, ועוד 60 חודשים קדימה.

• הוסף לסימניות
אבל מי שאינו נכה,
אכן נכה
אבל לדוג אצל ילדים הנכות נקבעת לפי כמה השגחה הם צריכים , כמו בני גילם או יותר
אממה ילד בן שנה אכן זקוק להשגחה מלאה אבל בד"כ הולך לגן בבוקר , וההורים לעבודה
ילד מאושפז זקוק להשגחת ההורים
את זה צריך להסביר להם
כי מישום מה הם לא מבינים את זה לבד
וכשהם מתקיפים בשאלות ולא נותנים לך לפתוח את הפה, צריך משהו ממומחה,

• הוסף לסימניות
כמה שזה מוזר,
ביטוח לאומי אכן מעונינים לתת קצבה למי שזכאי.
להזכיר,
פקידי הביטוח לאומי לא צריכים להוציא מכיסם כלום, כך שאין להם אינטרס לתת או לא לתת.
הם מעונינים לתת למי שמגיע.

לדעתי (ומנסיוני) יש בטענה זו צדק, וכדאי לכן לפנות למשהו מנוסה שכבר הצליח בעבר להוכיח נכות, וכך יבינו מה עומד מולם ואיך יקבלו את הקיצבה.

כל זה נכון רק למי שאכן הוא נכה, ומגיע לו קצבה.

אבל מי שאינו נכה, ורוצה לקבל קיצבה בשביל הקומבינה, הוא לא יכול לקבל אותה בלי לפנות לחברות למינהם, הם ידעו להפנות אותו לכל הרופאים הקומבינטורים שכותבים מה שאומרים להם תמורת תשלום, ובשלוב של עו"ד מומחה שמגיע לועדה, מצליחים להוציא ממנה כסף ככל העולה על רוחם, ואני מכיר הרבה סיפורים כאלה שבלי הנסיון של החברות למינהם, איזה סוגי נכות אי אפשר לגלות בועדה וחייבים להסתמך על הרופא וכדומה, לא היה אפשר לקבל קיצבה. ואכן הם מצליחים במקומות שבלעדיהם לא מצליחים, וכמובן, זכותם לגבות את 12 וחצי האחוז שלהם, רטרואקטיבית, ועוד 60 חודשים קדימה.
אכן נכה
אבל לדוג אצל ילדים הנכות נקבעת לפי כמה השגחה הם צריכים , כמו בני גילם או יותר
אממה ילד בן שנה אכן זקוק להשגחה מלאה אבל בד"כ הולך לגן בבוקר , וההורים לעבודה
ילד מאושפז זקוק להשגחת ההורים
את זה צריך להסביר להם
כי מישום מה הם לא מבינים את זה לבד
וכשהם מתקיפים בשאלות ולא נותנים לך לפתוח את הפה, צריך משהו ממומחה,
אבל החברות האלו הם ממש לא מגיעים איתך לביטוח לאומי
הם במקסימום שולחים בשבילך את הטפסים ו"מייעצים" לך לקחת עו"ד או חוו"ד מרופא בעלות של בערך 2000 שח
תביעה מסובך ששוה לקחת עו"ד לוועדה , לא צריך אותם בשביל זה

• הוסף לסימניות
אבל החברות האלו הם ממש לא מגיעים איתך לביטוח לאומי
הם במקסימום שולחים בשבילך את הטפסים ו"מייעצים" לך לקחת עו"ד או חוו"ד מרופא בעלות של בערך 2000 שח
תביעה מסובך ששוה לקחת עו"ד לוועדה , לא צריך אותם בשביל זה
זה דווקא נכון יותר
כי כשמגיע מישהו מבחוץ שלא במשפחה זה נותן רושם שאולי התיק לא אמין ורק מנסים לסחוט. לכן מה שצריך לעשות זה לעשות ש.ב. רציני מה הכי נכון ואיך נכון בכדי לקבל את המירב ועם זה לבוא.
בנוסף תמיד לבוא עם מלווה כי אדם שמגיע לבד בשביל עצמו מוכיח על רמת מסוגלות טובה שאינה מצריכה תמיכה.

• הוסף לסימניות
אפשר להגיע לבד.
עזרה מאתרים של המדינה, וארגונים של המדינה, והרב גולדנטל וכו'.
בגדול להכין שיעורי בית רציניים.
צריך לברר היטב מה הקריטריונים לזכאות ולהוכיח שעונים עליהם.
להביא את הטפסים שמבקשים. לבקש ממי שאחראי על הכנת הטפסים לא להקל אלא לכתוב את הבעיות בדיוק.
אין צורך להראות מסכנות אלא להראות שעונים לקריטריונים.
ואגב הועדה לא קשוחה. היא פשוט לא מתעניינת בסיפורים אלא בעמידה בקריטריונים.
לפני ועדה לתרום צדקה ולהתפלל חזק להשם.
במידה ולא זוכיתם להגיש ערעור ולבדוק מה התפספס.
בהצלחה רבה!!!

• הוסף לסימניות
אם מדובר במבוגר- תתייעצי עם הרב גולדנטל.
יד מכוונת אומרים לך כללים יבשים, אבל לא כדאיות וכאלו.
בכל את תדברי גם איתם, מהאכפת לך. לא יזיק.
אם מדובר בילד- תנסי את טובי הוכמן בעזר מציון.

יש חוק, ואת צריכה לדעת להגיד בועדה ובמסמכים את לשון החוק.
לפעמים יש נכות אבל לא קולטים שהבעיה איקס קשורה בכלל,
ובביטוח לאומי זה מחושב, ואילו את לא תדעי בכלל להגיד על זה.
וגם את יכולה לגגל בכל מיני עמותות ואתרים שמדברות על נכים,
ולהבין על מה מגיע.
למשל- אצל ילדים עומס טיפולי הוא טיעון.
וכו.

לגבי ועדות- מאד תלוי באיזו עיר!
ברמלה למשל מאד קשוחים.
יש 2 רופאים בועדות, ואמרו לי שאחד מהם קשוח עוד יותר.
ומקסימים- תמיד את יכולה לערער עם עו"ד.

(אני יכולה לתת לך עו"ד שמתעסקת בזה,
ותתייעצי איתה בחיים, ואז היא תגיד לך אם את צריכה את שרותיה.
לי היא יעצה חינם).

• הוסף לסימניות
זה דווקא נכון יותר
כי כשמגיע מישהו מבחוץ שלא במשפחה זה נותן רושם שאולי התיק לא אמין ורק מנסים לסחוט. לכן מה שצריך לעשות זה לעשות ש.ב. רציני מה הכי נכון ואיך נכון בכדי לקבל את המירב ועם זה לבוא.
בנוסף תמיד לבוא עם מלווה כי אדם שמגיע לבד בשביל עצמו מוכיח על רמת מסוגלות טובה שאינה מצריכה תמיכה.
נכון מאוד.
איש יבוא מלווה בבת זוגו ואשה בבן זוגה.
כל דבר שמבקשים ממנו לעשות, אפילו בדרך אגב, כמו לחתום על מסמך כל שהוא וכדומה, יבקש מהמלוה לעשות.
כל שכן כשמבקשים להוריד נעליים כאילו בשביל בדיקה, והאמת בשביל לראות אם יש מסוגלות להוריד נעליים לבד, את הכל לבקש סיוע של ממש מבן/בת הזוג, לא בחיוך אלא בנבאכיות ובתחושה של פאדיחה, כאילו לא נאה לאיש/ה מכובד/ת כמהו/ה לבקש עזרה בכזה דבר פעוט אבל אין ברירה.

לשאלות איך מסתדרים עם אוכל, לומר בגאווה בקול מעט נמוך ומסכן "אני אוכל/ת הכל לבד, בעלי/אשתי רק חותך/ת לי את האוכל ומגיש/ה לי את המזלג ושמם/ה לי מפית כדי למנוע לכלוך, ואני אוכל ממש הכל לבד!"

• הוסף לסימניות
אם מדובר במבוגר- תתייעצי עם הרב גולדנטל.
יד מכוונת אומרים לך כללים יבשים, אבל לא כדאיות וכאלו.
בכל את תדברי גם איתם, מהאכפת לך. לא יזיק.
אם מדובר בילד- תנסי את טובי הוכמן בעזר מציון.

יש חוק, ואת צריכה לדעת להגיד בועדה ובמסמכים את לשון החוק.
לפעמים יש נכות אבל לא קולטים שהבעיה איקס קשורה בכלל,
ובביטוח לאומי זה מחושב, ואילו את לא תדעי בכלל להגיד על זה.
וגם את יכולה לגגל בכל מיני עמותות ואתרים שמדברות על נכים,
ולהבין על מה מגיע.
למשל- אצל ילדים עומס טיפולי הוא טיעון.
וכו.

לגבי ועדות- מאד תלוי באיזו עיר!
ברמלה למשל מאד קשוחים.
יש 2 רופאים בועדות, ואמרו לי שאחד מהם קשוח עוד יותר.
ומקסימים- תמיד את יכולה לערער עם עו"ד.

(אני יכולה לתת לך עו"ד שמתעסקת בזה,
ותתייעצי איתה בחיים, ואז היא תגיד לך אם את צריכה את שרותיה.
לי היא יעצה חינם).
תביאי לי את פרטיה.
אשמח שיהיה לי .
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה