דרוש מידע תביעות קוי נייעס, יש נסיון?

• הוסף לסימניות
מחפשת כל מידע בנושא תביעות על הטרדות טלפוניות, תקדימים, קביעות משפטיות וכו.
איך ואת מי ניתן לתבוע?
איך אפשר לברר את זהות המתקשר כדי לתבוע אותו?
אשמח לכל מידע בנושא.

• הוסף לסימניות
יש כאן מידע בפורום בחיפוש פשוט ניתן למצוא.

מדובר על כ-1000 ש''ח על כל צינתוק.

הבעיה שאין היתר הלכתי לקחת כסף על פיצויים - אין בתורה מושג של עגמת נפש, וגם אם זה גרם נזק זה גרמא.
אם כוונתכם רק לתבוע כדי להרתיע זה כמובן גם שאלת רב.

• הוסף לסימניות
אם תצליחי לעשות משהו בנושא תיידעי אותנו.

הרגע הזה שאת כל-כך עסוקה, והטלפון מצלצל ואת בטוחה שזה משהו חשוב, ולבסוף ניגשת אל הטלפון ומגלה שזה עוד צינתוק מטריד שגזל לך עוד דקה קריטית.
זה מתסכל, אני לא בטוחה שאצליח לסלוח להם אי פעם על כל הדקות שגזלו לי מזמני היקר...

• הוסף לסימניות
אם תצליחי לעשות משהו בנושא תיידעי אותנו.

הרגע הזה שאת כל-כך עסוקה, והטלפון מצלצל ואת בטוחה שזה משהו חשוב, ולבסוף ניגשת אל הטלפון ומגלה שזה עוד צינתוק מטריד שגזל לך עוד דקה קריטית.
זה מתסכל, אני לא בטוחה שאצליח לסלוח להם אי פעם על כל הדקות שגזלו לי מזמני היקר...
ואנשים שיש להם קרובים במצבים רפואיים קריטיים וכל טלפון ב-11 בלילה מקפיץ אותם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה