תביעות קטנות

• הוסף לסימניות
נעשתה לי עוגמת נפש גדולה ועוול באחת חברות
התחבורה וברצוני לתבוע אותם
זכור לי שפורסם בעיתון בקהילה על גוף מסויים שהוא מתנהל מול החברה[במקרה שלי חברת התחבורה] שעשתה עוול
ללקוח וכמובן אם יש צדק בדברי הלקוח הוא מקבל פיצויים [כמובן שתלוי במה שקרה]
למישהו יש מושג על גוף מסויים שמטפל בדברים אלו
פשוט אני לא זוכרת
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנידון

• הוסף לסימניות
גם לי נעשה עוול של ממש לאחר שרשרת של כשלים בקו מסויים של אחת החברות + רכבת,
אשמח לשמוע כיצד ניגשים לנושא,

תודה לעונים, גם בשמי!

• הוסף לסימניות
ראש מוסד:
הרב שמואל בלום
מנהל
הרב עו"ד מרדכי גרין
כתובת
בניין שערי העיר, קומה 5, יפו 216
תא דואר

עיר
ירושלים 94383
ארץ
ישראל
מידע נוסף...
פרטים נוספים:
טלפון 1:
טלפון 2:
פקס
מספר עמותה:
איש קשר:
972-2-5001822
972-2-5370289
972-2-5001882
580421030
מרים לוי 972-2-5001822
ארגון בצדק הוקם ביוזמתו של הרב שמואל בלום סגן נשיא בפועל של אגו"י בארה"ב, בתמיכתם ובהכוונתם של גדולי ישראל מכל החוגים והעדות. חברי הארגון הינם אנשי חינוך וציבור מארה"ב ומארץ ישראל אשר נשאם ליבם לפעול באופן ייחודי וחדשני לטובת הציבור, הישיבות, מוסדות החינוך וכלל ישראל על גווניו הרבים וצרכיו, כמו גם הגנה על זכויותיו האזרחיות כמיעוט בעל אופי וצביון יהודי אותנטי. המתח המתמיד בחברה הישראלית, העדר הזדהות ובעיקר הבנה לאורח חייו ודרכי חינוכו של הציבור החרדי ואף העדר שפה משותפת - אינם באים לידי ביטוי ברמה התיאורטית בלבד אלא מתורגמים לשפה המעשית בחיי היום יום תוך פגיעה בעצמאות ערכיו ורצון לשנות את אורח חייו ותפישת עולמו. בג"ץ מהווה את חוד החנית במאבק זה ופסיקותיו מבטאים תפישה ליברלית פלורליסטית מערבית ללא זיק של יהדות או רגישות לציבור החרדי. אין זה סוד כי בשנים האחרונות ישנה מגמה עקבית המגובה באידיאולוגיה חילונית, אשר מטרתה להצר את צעדי הציבור החרדי ומוסדותיו ולפגוע לא רק בהתפתחותו הכללית אלא אף בערכיו, אמונתו והצביון היהודי הכללי של ארץ ישראל. מתוך כורח זה ובעידודם המתמיד של גדולי ישראל קם ארגון בצדק בניהולו של עו"ד הרב מרדכי גרין המהווה את הזרוע הישירה (בשיתוף חה"כ החרדים) של הציבור בפניותיו ואף במאבקו מול רשויות השלטון והמערכת המשפטית לטובת הציבור.

• הוסף לסימניות
אתה רציני ? אם כן
אז
מה מס' הטלפון שלהם?

• הוסף לסימניות
תודה איציק דרעי
עזרת לי מאוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק דרעי;1353477:
ראש מוסד:
הרב שמואל בלום
מנהל
הרב עו"ד מרדכי גרין
כתובת
בניין שערי העיר, קומה 5, יפו 216
תא דואר

עיר
ירושלים 94383
ארץ
ישראל
מידע נוסף...
פרטים נוספים:
טלפון 1:
טלפון 2:
פקס
מספר עמותה:
איש קשר:
972-2-5001822
972-2-5370289
972-2-5001882
580421030
מרים לוי 972-2-5001822
ארגון בצדק הוקם ביוזמתו של הרב שמואל בלום סגן נשיא בפועל של אגו"י בארה"ב, בתמיכתם ובהכוונתם של גדולי ישראל מכל החוגים והעדות. חברי הארגון הינם אנשי חינוך וציבור מארה"ב ומארץ ישראל אשר נשאם ליבם לפעול באופן ייחודי וחדשני לטובת הציבור, הישיבות, מוסדות החינוך וכלל ישראל על גווניו הרבים וצרכיו, כמו גם הגנה על זכויותיו האזרחיות כמיעוט בעל אופי וצביון יהודי אותנטי. המתח המתמיד בחברה הישראלית, העדר הזדהות ובעיקר הבנה לאורח חייו ודרכי חינוכו של הציבור החרדי ואף העדר שפה משותפת - אינם באים לידי ביטוי ברמה התיאורטית בלבד אלא מתורגמים לשפה המעשית בחיי היום יום תוך פגיעה בעצמאות ערכיו ורצון לשנות את אורח חייו ותפישת עולמו. בג"ץ מהווה את חוד החנית במאבק זה ופסיקותיו מבטאים תפישה ליברלית פלורליסטית מערבית ללא זיק של יהדות או רגישות לציבור החרדי. אין זה סוד כי בשנים האחרונות ישנה מגמה עקבית המגובה באידיאולוגיה חילונית, אשר מטרתה להצר את צעדי הציבור החרדי ומוסדותיו ולפגוע לא רק בהתפתחותו הכללית אלא אף בערכיו, אמונתו והצביון היהודי הכללי של ארץ ישראל. מתוך כורח זה ובעידודם המתמיד של גדולי ישראל קם ארגון בצדק בניהולו של עו"ד הרב מרדכי גרין המהווה את הזרוע הישירה (בשיתוף חה"כ החרדים) של הציבור בפניותיו ואף במאבקו מול רשויות השלטון והמערכת המשפטית לטובת הציבור.

לא הבנתי איך זה קשור לתביעות קטנות בנושא כשלי תחבורה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה