עזרה תביעת נזיקין מחברת ביטוח של שכן

• הוסף לסימניות
היה לי הצפה של מים בבית שנכנס לבית של שכן עקב בנייה טרמית
לכלכך לו ארון מזרונים וכו'
היה לו ביטוח תכולה והוא קרא לשמאי והצליח להוציא מהם כ5000 ש"ח
בלי להביא אסמכתאות שהוא שיפץ ( ולכן הוא קיבל פחות מהערכת השמאי)
עכשיו קיבלתי מכתב מחברת הביטוח לשלם להם את הנ"ל + הוצאות
יש למישהו נסיון עם הדבר הזה
אפשר להגיע איתם להסדר?
יש מה לבקש?
הם לא היו בדירה שלי ולא ראו כלום רק כנראה שהשכן צילם את המים הנכנסים לביתו
בקיצור כל הכוונה לעזרה בנושא
תועיל לי מאד מאד

• הוסף לסימניות
לכאורה בלי עו"ד הם לא יתייחסו אליכם.

תשאלו מלמעלה עו"ד מה אפשר לעשות, (מעולם לא שמעתי על מקרה מופרך כ"כ)
אולי גם לכם יש ביטוח צד ג' כחלק מביטוח הדירה למשכנתא.

• הוסף לסימניות
אגב, אם גם לכם יש ביטוח דירה (למשכנתא) שכולל צד ג'
תוכלו לבקש מהביטוח שלכם

• הוסף לסימניות
יש לי ביטוח משכנתה הכוללת צד ג'
אשמח מאד אם מישהו שמבין בזה יוכל לייעץ לי משהו
או להפנות למישהו שמבין בזה
ייש"כ מראש חעונים
אפשר גם במייל mechirotdrushim בגימייל

• הוסף לסימניות
מדוע לא תפנו לסוכן הביטוח שלכם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה