אני באמצע עבודה עכשיו עם עו"ד בני ארביב, בררתי עליו הרבה ושמעתי דברים טוביםיש עו"ד מסויים מומלץ מומחה בתחום ?
יש ביטוח תאונות אישיות לכל מי שזכאי לחינוך חינם (דהיינו מגיל 3), זה ביטוח שמכסה את התלמיד בכל שעות היום, גם אם הוא לא נמצא במסגרת לימודיתאז ב"ה אצלנו לא עד כדי כך רציני
יש תפרים וצריך להיות במעקב אורטופד .
מה זה תביעה בעירייה ?
הילדה שלי הייתה בת 11 חודש וקיבלנו מהביטוח הזה, יכול להיות שגם למעון יש את הביטוח הזה?יש ביטוח תאונות אישיות לכל מי שזכאי לחינוך חינם (דהיינו מגיל 3), זה ביטוח שמכסה את התלמיד בכל שעות היום, גם אם הוא לא נמצא במסגרת לימודית
יכול להיות שהמעון או העיריה (אם זה מעון מפוקח של העיריה) עשו לעצמם ביטוח תאונות אישיות לתלמידים או ביטוח צד ג'הילדה שלי הייתה בת 11 חודש וקיבלנו מהביטוח הזה, יכול להיות שגם למעון יש את הביטוח הזה?
אפשר לשאול איך זה קרה?וואו מה שקרה לנו..
הילדה שלי במעון גם קרה לה דבר כזה בגיל 11 חודש...
כיום אחרי ניתוח מאוד מורכב חסר לה "רק" מפרק
אנחנו כבר כמעט 3.5 שנים אחרי ורק עכשיו אישרו לנו את התביעה עוד לא קיבלנו את הכסף
הסכומים שמקבלים הם גדולים וגם האחוזים שנותנים לעו"ד כ - 20% כי זה עבודה של הרבה זמן ורופאים
העו"ד הומלץ לנו ע"י חברים עו"ד רביד שרון בירושלים
זה אמור להיות 2 תביעות תביעת ביטוח בעירייה ועוד תביעת ביטוח של המעון.
בהצלחה
אזהרת צפיה: לא לבעלי לב חלשאפשר לשאול איך זה קרה?
אם נגרמת נכות זמנית או צמיתה יש בהחלט מה לעשותסליחה שאני קופצת. הבן שלי נפל אחה"צ (בן 8) ושבר את הלסת.. יש מה לעשות בענין ביטוח?
אמאל'ה!!!!!אזהרת צפיה: לא לבעלי לב חלש
מטפלת במעון סגרה על האצבע שלה את הדלת של החצר שם (לא שמה לב שהיא מתחתיה)
והדלת לא נסגרה לה ( כי האצבע של הבת הייתה מתחת לדלת ) אז עשתה בכוח (סוג של וידוא...)
מזעזע.
אני רק נזכרת בזה וכל הגוף שלי רועד כשאני כותבת...
אני לא יודעת בדיוק מה העו"ד עשהאמאל'ה!!!!!
מזעזע!
תבעת גם על רשלנות?
מה זה נכות זמנית?אם נגרמת נכות זמנית או צמיתה יש בהחלט מה לעשות
כאשר מצב הפגיעה עדיין לא ידוע ויכול להשתנות, נקבעת נכות זמנית לתקופה של עד שנה, לאחר מכן עושים בדיקה מחודשת של המצב הרפואימה זה נכות זמנית?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים