דיון תבלינים - החכמתי, התרשמתי, קניתי, עכשיו איך אני מאחסנת?

• הוסף לסימניות
בעקבות האשכולות המתובלים בידע מדהים על עולם התבלינים,
אני מוצאת מקום לשאול:
איך אתם מאחסנים את התבלינים?
אני מאד אוהבת מגוון תבלינים, יש לי הצע די עשיר במקרר - ועכשיו עשיתי הכרות עם עוד כמה שאני רוצה להוסיף לאוסף,
אבל האחסון, האחסון... :(
מה שיש לי היום זה 2 קופסאות פלסטיק מלאות בשקיות תבלינים סגורות בעזרת סוגרי שקיות מאיקאה.
מבולגן, לא נח להתמצאות ולא לשימוש. (כל פעם לפתוח את הקליפס, לסגור והשיש מתמלא שקיות פתוחות שגם קצת נשפכות לפעמים...)
תגלו לי איך אתם מסתדרים עם מלאי מגוון כזה?

• הוסף לסימניות
לי יש המווווווווון תבלינים
אני מאחסנת אותם בדלת של המקרר בקופסאות קטנות של תבלינים
הקופסאות שקופות כך שאני יכולה לראות מבחוץ מה יש ועל כל קופסא מדבקה קטנה שרשום עליה את שם התבלין
מאוד מאוד נח ופרקטי
התבלינים שלא בשימוש יומיומי אני קושרת היטב בשקית אוכל ושמה בקופסא במקרר

• הוסף לסימניות
אני מאחסנת אותם בדלת של המקרר בקופסאות קטנות של תבלינים
הקופסאות שקופות כך שאני יכולה לראות מבחוץ מה יש ועל כל קופסא מדבקה קטנה שרשום עליה את שם התבלין
הקופסאות המקוריות של התבלינים או קופסאות שקנית במיוחד?

• הוסף לסימניות
יש בעליאקספרס כל מיני צנצנות לתבלינים, לדג':
https://he.aliexpress.com/item/32918685657.html
לכידה.JPG

• הוסף לסימניות
יש בעליאקספרס כל מיני צנצנות לתבלינים, לדג':
יש מי שמכירה את הקופסאות האלו מנסיון?
איך פתח השפיכה שלהם - מתאים גם לבזיקה של מעט תבלין או רק חורים גדולים (קוראים לזה אצלינו - לאוכל של היפופוטם)?

• הוסף לסימניות
איך פתח השפיכה שלהם - מתאים גם לבזיקה של מעט תבלין או רק חורים גדולים (קוראים לזה אצלינו - לאוכל של היפופוטם)?

לא מכירה מנסיון
אבל, נסי להכנס לקישור, יש שם סרטון, אולי כך תצליחי להתרשם מגודל החורים

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• TZASuiYtyIOJz1eowzV__sd.mp4
    KB 653 · צפיות: 74
  • הוסף לסימניות
נראה שיש שם בכל סט של 6 יחידות 3 עם חורים קטנים ו3 עם אחד גדול
זה לדעתי סט מוצלח יותר
https://he.aliexpress.com/item/3305...5.0&pvid=322a4114-3dc4-4288-8fe8-0e292321f32d

• הוסף לסימניות
חיפשתי בעבר הרבה מאד, זכוכית לא רציתי כי זה לא מספיק פרקטי עם ילדים.
קניתי בתבליני חנניה בירושלים קופסאות ריקות שקופות. במכסה יש אופציהל 2 גדלים של חורים.
קניתי מדבקות שחורות ואני כותבת עליהם עם לורד לבן את שם התבלין. נראה מהמם במדף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה