מאפים תבניות אפייה לבאגט-מה את משתמשת?

• הוסף לסימניות
קניתי במשנת יוסף תבנית פשוטה, מחפשת עוד המלצות צריכה שיצא בגט ארוך וקראנץ...

• הוסף לסימניות
לא הבנתי למה צריך תבניות לבגט?
אני מכינה בתנור בלי שום דבר מיוחד
רק חבל שלא צילמתי את החורים שבפנים, פשוט רק פותחת וזה מתחסל...
בגטים.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אני קניתי לפני שנה ניסיתי איזה מתכון ולא יצאו לי העיגולים מלמטה
גמני מחפשת מתכון טוב
המתכון הכי מוצלח זה הלחם של @ה.בקר שחלק ממנו אני מכינה באגטים... יוצא מעולה! רק מחפשת לשדרג את המראה..

• הוסף לסימניות
המתכון הכי מוצלח זה הלחם של @ה.בקר שחלק ממנו אני מכינה באגטים... יוצא מעולה! רק מחפשת לשדרג את המראה..
דווקא יש לי מתכון מושלם לבגט- צריך פשוט כמה פעמים התפחה ובין לבין מקפלים את הבצק בצורה מסויימת כדי שיהיה כמה שיותר עם בועות בפנים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא שכחתי את כל אלו שביקשו את הסרטון- פשוט לא הצלחתי לכווץ אותו לזיפ- אם יש לכם רעיון אחר, אשמח.
לא מתמצאת בעניין הכיווץ אך מחכה מאד לראות.
גם את המתכון וגם את סדר הכנת הבצק.
לבגאט אמיתי קריטי סדר הכנת הבצק, הלישה, ההתפחה והאפיה.
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה