כללי תבניות לקטלוג-מה יותר טוב?

• הוסף לסימניות
ובאיזה מהם המוצרים יותר בולטים.
לגבי הדוגמא הראשונה-מה עדיף-עם מסגרת או בלי?
לגבי הדוגמא השניה-הלקוחה רוצה להגדיל את הלוגו-לי זה ניראה מיותר-מה דעתכם
וכן איזה צבעים הייתם מייעצים להמשך הקטגוריות

קבצים מצורפים

• קטלוג_Page_1.jpg
    KB 648.6 · צפיות: 9
  • קטלוג_Page_2.jpg
    KB 674.2 · צפיות: 10
  • קטלוג מחודש_Page_1.jpg
    KB 332.7 · צפיות: 13
  • קטלוג מחודש_Page_2.jpg
    1 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
הראשון יותר משדר יודיאקה
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הייתי לוקחת את השני יש בו סדר יחד עם יוקרה

• הוסף לסימניות
הסגול! הצבע מחייה את הכסף. ומתאים גם לזהב.
אבל זה טיפה ריק, אולי מסגרת כהה לכל פמוט או משהו קטן נוסף

• הוסף לסימניות
1 יפה מאוד ריק ונוח לעין

• הוסף לסימניות
תבדוק

אם כותבים "פמוטים" או "פמוטות"

• הוסף לסימניות
כפי הזכור לי- פמוטות

• הוסף לסימניות
אשמח לעוד תגובות מה יותר טוב-מאד חשוב לי-אתם המכריעים....

• הוסף לסימניות
גם אני בעד הסגול, ממש מבליט את המוצרים וגם משדר סטייל

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת לטובת הסגול, הוא יוקרתי ונעים לעין ומשתלב מצוין עם כלי כסף הראשונים נותנים מראה יותר מיושן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו ישר;498418:
גם אני מצטרפת לטובת הסגול, הוא יוקרתי ונעים לעין ומשתלב מצוין עם כלי כסף הראשונים נותנים מראה יותר מיושן.
כנ"ל.
ההצלחה

• הוסף לסימניות
אני אהבתי את הראשון, בגלל היוקרתיות
אבל בסגול המוצרים יותר בולטים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה