וואו תודה על התגובה המהירה..את יכולה לשים נייר אפיה בינתיים
ונראה לי זה תלוי אם הבעל הבית יהודי או לא
אני שאלתי רב פעם כשלא יכולתי להטבילבטוח שמבחינה הלכתית זה בסדר ?
נכון,נראה לי ששימוש חד פעמי בטעות זה בסדר
תטבלו לאחר השימוש
כמובן תשאלו רב אם אני צודק...........
לא נכון!נראה לי ששימוש חד פעמי בטעות זה בסדר
תטבלו לאחר השימוש
כמובן תשאלו רב אם אני צודק...........
ברור שזה יותר פשוט הבעיה היא שזה היה באמצע הלילה...במקרים כאלו שואלים רב מורה-הוראה. זה יותר פשוט מאשר להסחב שנים עם הספק אם נהגתי נכון או לא וכו'.
בעיקרון נייר אפיה לא עוזר כי הוא לא חוצץ בין הכלי, הוא לא אטום בכלל, זה שימוש רגיל בכלי לכל דבר.את יכולה לשים נייר אפיה בינתיים
ונראה לי זה תלוי אם הבעל הבית יהודי או לא
מישהו יודע אם התבניות של נעמן מיוצרות בארץ?
(כן אני יודעת שזו שלאה קצת מוזרה..)
התחלתי להכין עוגה ופתאום אני קולטת שהתבנית המיוחדת שבה תכננתי לאפות
חדשה..ולא טבלנו אותה עדין
אם היא מיוצאת בארץ היא לא חייבת בטביליחה.
זאת היתה הברירה שלך לגבי האפיה.ברור שזה יותר פשוט הבעיה היא שזה היה באמצע הלילה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים