תבניות סיליקון

• הוסף לסימניות
למי שמשתמשת בתבניות סיליקון ומתקשה לנקות אותן:
הכנסתי למכונת כביסה, ללא אבקה (משום שהיא אינה כשרה... וזה הרי משמש למאכל)
במקום אבקה מרחתי על התבנית מעט אמה.
כביסה רגילה, סחיטה רגילה.
התבניות מדהימות בנקיונן. וכן, לא נתגלתה שום בעיה באפיה החוזרת.
ערב פסח נעים לכולם...

• הוסף לסימניות
תודה לך! זה באמת מתסכל הנקיון שלהם, פעמים רבות התעצלתי להכין בהם מחמת הנקיון המתיש..
אנסה בע"ה.

• הוסף לסימניות
וזה לא נשרט? נשחק? משתפשף?
על מה ניסית? על היקרה או הפשוטה?

• הוסף לסימניות
הערת אגב:
אין שום בעיה להשתמש באבקת כביסה לצורך העניין, ואין צורך בהכשר לחומרי ניקוי.
(בכלליות, אבקת כביסה מטיבה אינה מכילה חומרים בלתי כשרים)
דיברו פה על זה בעבר, ומישהו העלה את המקור לכך.

לגבי הנקיון:
נשמע שיטה מעניינת .
את לא חוששת משחיקה לטווח רחוק?

• הוסף לסימניות
יש לי בעיקר את התבניות היקרות ועליהן ערכתי את הניסוי.
אני לא מכבסת אותן בכל שבוע, כאמור , רק בערב פסח. כל השנה אני משרה במים חמים מאד ומשפשפת.
ולגבי שחיקה, גם האפיה השבועית, הרי שוחקת אותן. לפחות ארוויח שיהיו שחוקות ונקיות...

• הוסף לסימניות
רעיון מצוין! תודה.

• הוסף לסימניות
אני כיבסתי עם אבקת כביסה יצאו נקיות............מאז אי אפשר לאפות בהן
הטעם לא יוצא
למישהו יש פתרון?
תודה

• הוסף לסימניות
אולי תכבסי שוב רק עם אמה לכלים וזה יעזור

• הוסף לסימניות
אני כבר אחרי: אקנומיקה, הרתחה עם סודה לשתיה, חומץ, כביסה נוספתX3
למשהו יש משהו יותר יעיל?
מכל מקום תזהרו שלא לחזור על הטעות שלי!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חופית;745910:
אני כבר אחרי: אקנומיקה, הרתחה עם סודה לשתיה, חומץ, כביסה נוספתX3
למשהו יש משהו יותר יעיל?
מכל מקום תזהרו שלא לחזור על הטעות שלי!!
לי זה נשמע שהציפוי ירד וזה הטעם של הפלאסטיק...
מכל מקום, אבא שלי עובד במפעל שיש בו מודעות גבוהה לחומרים מסוכנים ושות'... והוא לא מסכים לנו לאפות בתבניות אלו. (להשאיר לכם לדמיין לבד למה? או לתאר חומרים רעילים שנפלטים אחרי שחיקה וחום גבוה...?)
בכ"א, יש להזהר עם תבניות שנשחקות/ נקרעות וכו', חומרים רעילים זה בכלל לא צחוק...

• הוסף לסימניות
מה רע באקונומיקה? השריה קצרה (10 ד') והתבנית נוצצת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;745912:
מכל מקום, אבא שלי עובד במפעל שיש בו מודעות גבוהה לחומרים מסוכנים ושות'... והוא לא מסכים לנו לאפות בתבניות אלו. (להשאיר לכם לדמיין לבד למה? או לתאר חומרים רעילים שנפלטים אחרי שחיקה וחום גבוה...?)

למה להשאיר לנו לדמיין?
תפרטי איזה תבנית מסוכנת ולמה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;745912:
אם כבר, אז מה הוא אומר על "סירי הבריאות" הקרמיים. הכצעקתה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;745972:
אם כבר, אז מה הוא אומר על "סירי הבריאות" הקרמיים. הכצעקתה?
יצא מחקר שיש סירים קרמיים שיש בהם חומרים ממש מסוכנים למרות שיש עליהם תו תקן ואישורים תחפשי באינטרנט ותראי את המחקר שעשו על זה כולבוטק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TK;745992:
יצא מחקר שיש סירים קרמיים שיש בהם חומרים ממש מסוכנים למרות שיש עליהם תו תקן ואישורים תחפשי באינטרנט ותראי את המחקר שעשו על זה כולבוטק
נכון שבקצב הזה לא נבשל ולא נאכל, ואפילו האויר אותו אנחנו נושמים... גוועלד... מלא בחומרים כימיים ושאר מיני רעילים... ושלא לדבר על האוכל המתועש...
אבל צריך להזהר, אולי תבניות הסיליקון הם טובות עד שהם נשרטות, ואם לא היתה פה אחת שאמרה שהתבניות התבלו ובכ"ז היא משתמשת בהם ועוד שיש מהם טעם מוזר. אז לא הייתי כותבת את ההודעה. אבל- תבניות שחוקות ועוד מוציאות טעם זה בהחלט נורה אדומה וצריך להזהר.
בקשר לסירים- משתדלים לא לשרוט אותם, שיש סיר שנשרט הוא הולך אחר כבוד לפח... (לא תמיד עומדים בזה, אבל זה האידיאל...:eek:) לכן, בסירים מצופים אנחנו משתמשים לערבוב רק בכלי עץ שלא שורטים את הציפוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TK;745992:

לדעתי צריך לפתוח את העניים לפני שמאמינים לכל מחקר שכזה.....
אני חושבת שהכתבה היתה דיי מגמתית, ואני גם אסביר למה:
מעניין שכל הסירים של נאופלם יצאו שם כלא בריאים בעוד בגרמניה וארה"ב כן יש להם תו תקן......ונעמן יצאה הכי בסדר בכתבה הזו.
מה עוד שהם לא השוו את אותו כלי בין כל החברות. אלא בכל חברה לקחו סיר אחר.
נקודות למחשבה.....

מה שבטוח שצריך להזהר לא לשרוט את הסירים האלה ולהתנהג איתם בעדינות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TK;745992:
בדיוק על זה שאלתי, הכצעקתה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י red;745949:
מה רע באקונומיקה? השריה קצרה (10 ד') והתבנית נוצצת!
אצלי האקונומיקה הורידה צבע מהבגדים והסיליקונים נותרו עם כתמים...

• הוסף לסימניות
במכונת כביסה יוצא נהדר - אבל לא מוריד כתמי שמן שרוף, שאין מה לעשות לגביהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה