לא גבוה מידי, ולא חזרה לעצמה.כששמה בחום גבוה מאוד, במיוחד אם מכניסה בשלבים הגבוהים, התבנית מתעוותת וחוזרת לעצמה בקירור
את לא היחידהסתם אגב, אני היחידה שלא מבינה מה ההתלהבות באלקטר
אנחנו כבר שבועיים מבררים על תנור בנתיים לא שמענו משהו ברור מכולם על אלקטרולוקס ולא על חברה מסוימת. אם יש לכם המלצה נשמח לשמועגם לי קרה
סתם אגב, אני היחידה שלא מבינה מה ההתלהבות באלקטרולוקס ?
לא מסכימה עם זה.את לא היחידה
אין מה להתלהב
ביררתי והבנתי שאין הבדל חוץ מזה שהוא חדיש ויש לו טיימר וכו
קיבלתי המלצות גם על בלומברג שהוא תנור תותח!
מה זה אפייה בלחות?א. יש לו פונקציות שאין בהרבה תנורים אחרים (אפיה בלחות, למשל, שהתוצאה היא עסיסית יותר מכל מה שטעמתי בתורים אחרים. לא משנה אם זה עופות, דגים, ואפילו ירקות)
יש פונקציה של אפיה בלחות. המעלה שלה שהיא משמרת את הנוזלים . זה טוב בעיקר לעופות ודגים, שלא מתייבשים ויוצאים עסיסיים (תמיד הסלמון היה מצטמק לי. עכשיו הוא נשאר גדול, ובטעם הוא עסיסי בטירוף. גם ירקות, שאני רוצה לחמם לשבת בבוקר, אני אופה בלחות, וכך זה כמעט ולא מפריש נוזלים).מה זה אפייה בלחות?
הטורבו אולי מעולה, אבל מה עם האופציות הרגילות? חלות נאפות המון זמן,
עוגות טורט - איך את עושה?
ומה עם האדים שנוזלים החוצה?
אני באמת רוצה ומנסה להבין מה מיוחד בהם?
איפה הפונקציה של אפיה בלחות?ולמה את לא אופה חלות בטורבו? ילך מהר יותר
טורבן זה עם המאוורר. אפיה בלחות זה עם ציור של טיפה.איפה הפונקציה של אפיה בלחות?
טורבו זה עם המאוורר? כי בזה אני משתמשת ועדיין טיפה ייותר איטי.
תכניסי דגים עם מעלו גבוהות ופתוח.
ברגע שפותחים תנור יוצאים מלא נוזלים.
ועל הדרך נקודה שמציקה לי:
מה זה אומר שהתנורים ללא טריקה שקטה?
לא ענין אותי המריקה השקטה כמו אם דחפו לי דגם ישןטריקה שקטה זה לא משהו כ"כ וואו. אני לא ראיתי צורך להשקיע הזה. זה אומר שאם את פותחת את התנור - הדלת לא נפתחת עד הסוף, אלא נעצרת בחצי הדרך.
אנחנו קנינו את התנור לפסח (ז"א, הוא לכל השנה, אבל חידשתי אותו לפסח).לא ענין אותי המריקה השקטה כמו אם דחפו לי דגם ישן
זה מה שמענין אותי, אם שלמתי מלא (2150 בעסקה גדולה ) על תנור למרות שאין לו טריקה שקטהלי הרגיש לא מוצדק להוסיף כמה מאות שקלים רק על זה.
לא רואה ציור של טיפה אלא של קרח עם 3 טיפות.אפיה בלחות זה עם ציור של טיפה
מעליו.זה מה שמענין אותי, אם שלמתי מלא (2150 בעסקה גדולה ) על תנור למרות שאין לו טריקה שקטה
לא רואה ציור של טיפה אלא של קרח עם 3 טיפות.
יכול להיות שאין לי את הפונקציה הנ"ל?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים