תבנית סיליקון-מסוכן?

• הוסף לסימניות
בדרך לקנות תבנית סיליקון לעוגות ו עצרו אותי שזה מוציא חומרים מסוכנים בתנור
האם זה נכון?

• הוסף לסימניות
לפני שאת קונה תבדקי שזאת חברה עם אבא ואמא, את יכולה להיות רגועה אין שם בעיה.
גם שימוש בכוסות חד פעמיות זה מסוכן, ולאכול פירות זה מסוכן כי המים שמשקים איתם את היבול עוברים התפלה....
היום הכל מסוכן פשוט תפסיקי לאכול,לנשום וכמובן לאפות....

• הוסף לסימניות
היום יותר בריא למות מאשר לחיות....

• הוסף לסימניות
נו באמת....
אתם אומרים שזה כמו הכוסות החד פעמיים וזה
או שאולי זה מסרטן :eek::eek:

• הוסף לסימניות
שמעתי שדווקא תבניות אלומיניום (שכנראה הן האלטרנטיבה מבחינתך) מסוכנות בשל הפרשת חומרים מסוכנים לאוכל.

• הוסף לסימניות
לא שמעתי על איסור כלשהו לגבי תבנית סיליקון.
טפלון הרבה יותר מסוכן.

• הוסף לסימניות
תבניות סיליקון פשוטות וזולות אכן פולטות חומרים רעילים,
שאלי בחנות (נראה לי שהבורדו העבות הן בסדר אבל לא בטוחה)
תבניות אלומיניום כנ"ל, ניתן להשתמש בנייר אפיה.
טפלון שרוט רעיל ג"כ.

• הוסף לסימניות
פעם שלחו לי הוראות אילו תבניות סיליקון לקנות כי ישנם כאלו שמסוכנות וכאלו שמעולות.
לא מצאתי את זה. אבל אם תבדקי טוב תמצאי. אמיתיות טובות והפשוטות גרועות.....

• הוסף לסימניות
טוב, אחרי כל מה שכתבו פה אני ממליצה לך וגם לעצמי לבשל ולאפות בקדרות מחרס ומחימר... ואל תשכחי לשלוח את הילדים לאסוף עצים בשביל להסיק את התנור לבנים....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;599725:
טוב, אחרי כל מה שכתבו פה אני ממליצה לך וגם לעצמי לבשל ולאפות בקדרות מחרס ומחימר... ואל תשכחי לשלוח את הילדים לאסוף עצים בשביל להסיק את התנור לבנים....
אבל אל תשכחי להזהיר את הילדים שלא יאספו עצים ליד אנטנה סלולרית, או סמוך לכביש סואן ממכוניות הפולטות גזים רעילים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה