תבנית פוג'ו - בעיה עם העמודים

• הוסף לסימניות
אני עובדת על תבנית פוג'ו (לא בטוח שזה קשור אבל אולי...) יבאתי את התוכן של הדמו, הרבה מהעמודים שאני כותבת להם הצגה - כתוב לי שגיאה 404 (אפילו שהם מופיעים בתפריט שיצרתי) שמתי לב שהקישור של הדף הוא הדמויין שלי/אינדקס PHP/הדף אותו אני עורכת. אולי זה קשור?
מה שעוד קורה - שיניתי את השם של העמוד - אבל בקישור נשאר השם הקודם.
משהו יודע מה עשיתי לא נכון?
תודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
קישור שאפשר לראות מה הבעיה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gingi;1638464:
אני עובדת על תבנית פוג'ו (לא בטוח שזה קשור אבל אולי...) יבאתי את התוכן של הדמו, הרבה מהעמודים שאני כותבת להם הצגה - כתוב לי שגיאה 404 (אפילו שהם מופיעים בתפריט שיצרתי) שמתי לב שהקישור של הדף הוא הדמויין שלי/אינדקס PHP/הדף אותו אני עורכת. אולי זה קשור?
מה שעוד קורה - שיניתי את השם של העמוד - אבל בקישור נשאר השם הקודם.
משהו יודע מה עשיתי לא נכון?
תודה מראש!!!

א. גם אם את משנה את השם של העמוד, זה לא משנה את הקישור. את צריכה לערוך את הקישור (זה נמצא מתחת לכותרת העמוד).

ב. צריך לבדוק קצת יותר לעומק מה גורם לשגיאה שאת מקבלת. תנסי לשחק עם מבנה הקישורים. (לוח הבקרה / הגדרות / מבנה קישורים).

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה,

עמוד מסלולים נבחרים, ערכתי את הקישור באופן ידני, וכך הוא נראה עכשיו:
http://www.globe-il.com/index.php/מסלולים-נבחרים
בהגדרות מבנה קישורים בחור לי האופציה של מבנה מותאים אישית לבחור אולי את ברירת המחדל?
לגבי העמודי דמו של פוג'ו - למה אני לא יכולה לעשות הצגה של העמוד גם לזה הוא מביא שגיאה 404.

• הוסף לסימניות
משהו אחד הסתדר-

שיניתי להגדרות של ברירת המחדל וזה הסתדר. עכשיו הוא מציג את העמוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה