את זה לא ידעתי!כאן בפרוג מבקשת מנשים שיפרסמו בקבוצות שלהם כל אחת במקומה היא
הלוואי שמישהו אחר היה עושה את העבודה,קצת חבל לנסות להמציא מחדש את הגלגל, זה בכלל לא פשוט לייצר חומר איכותי.
יש לי הצעה אחרת - במקום לייצר תוכן ולנסות להפיץ אותו, תקחי על עצמך פרוייקט תיווך.
תפני למקומונים, לבעלות רשימות תפוצה וכד' מצד אחד, ולגופים שיש להם כבר חומר בנושא מצד שני (למשל פעמונים או מסילה), ותנסי לארגן פרסום והנגשה של החומר הקיים.
אפשר גם לנסות לפנות למי שמעבירים הרצאות, חוגים וכד' שיקדישו שתי דקות למשהו בסגנון "טיפ יומי. רוצים עוד? כנסו לאתר של..." או לחלק פליירים בהזדמנויות שונות כמו אסיפות הורים או בתיבות דואר.
אז אולי שת"פ עם מסילה, שתעבדי תחת המטריה שלהם?הלוואי שמישהו אחר היה עושה את העבודה,
אני חצי שנה יושבת על הגדר ומחכה לראות אם מישהו יעשה את זה בפורמט שלי,
אף אחת לא מדבר לאלו שלא מבינים עדיין כלוםםם
אף אחד לא מסביר תכלססס מה אמורים לעשות, למי להתקשר, מה לפתוח וכולי
רק נותנים את התאוריה וממשיכים הלאה,
וגם משתמשים במושגים יחסית מקצועיים - בלי לקחת בחשבון שיש כאלה שצריכים הסבר גם על זה
אגב על התוכן שלי עובר אחד הבכירים מארגון מסילה - יש קרדיט על כל טור שהוא עבר עליו.
אשמח לכל לביקורת.
רוצה לשמוע כמה שיותר לפני שאני מתחילה
תנו בראש.
איפה בדיוק מסילה מפרסמת את תכניה?אז אולי שת"פ עם מסילה, שתעבדי תחת המטריה שלהם?
תכתבי תכנים שלדעתך חסרים, והם יפרסמו אותם?
מה זה סרטונים?ובשבוע השני מקבלים חומר עזר, סרטונים שלי, וכן לינקים מומלצים מהאינטרנט על אותו עניין)
סרטונים שלי זה ללא התמונה שלימה זה סרטונים?
שלך מדברת? או של חומר קשור?
למסילה יש רשימת תפוצה.איפה בדיוק מסילה מפרסמת את תכניה?
אני רוצה להגיע לכל אחד ואחד שזקוק לזה לתיבת המייל.
וממש מקווה להצליח.
העלויות הם: מערכת דיוור
ומנוי פרוג -בשביל התמונת פרופיל
תודה לכל אחד שנותן את הדיוק שלו.
נמאס לי שלכל כך הרבה במגזר שלנו חסרים מושגים בסיסים של -
פנסיות, קרנות, תלוש משכורת,
מושגים בסיסים של בנקים, כלכלה נבונה,
הבנה איך חוסכים לטווח ארוך. ועוד.
אני פותחת מיזם חדש בעוד כמה ימים -
רשימת תפוצה במייל שבה ישלח חומרים על הנשאים האלו
אבל הכי מהבסיס בסיס - לאנשים בלי שום רקע וידע
ובשפה פשוטה, ברורה וכיפית.
והכל עם הסברים תכלס איך אפשר לסדר את כל הנושאים הכספיים אחד אחד
אני לא עובדת בתחום, ופותחת את המיזם מתוך המצוקה של הצבור שחסר כל כך הרבה ידע
ואני רוצה להגיע לכמה שיותר אנשים.
??איך אני עושה את זה??
יש לי 0 תקציב, כי מדובר בפרויקט אישי שלי בלי כוונה מסחרית
אני לא מוכרת שום קורס או ליווי.
אבל רוצה שהתוכן שלי יגיע לכל משפחה שצריכה את זה.
ושההשקעה שלי באמת תהיה שווה
נ.ב
אם יש לכם הערות על המיזם.
או רעיונות לנושאים שחייבים לדבר עליהם,
או דברים שלא ברורים לכם, ואתם רוצים להבין אותם אחת ולתמיד
אשמח גם כן לשמוע
הי,וואו!! חשוב!חשוב!חשוב!
בתור זוצית צעירה איבדתי ידיים ורגליים בכל מה שקשור לתלושים, פנסיה השקעות, משכנתאות, חופשת לידה, החזרי מס וכו,...
גירדתי מידע מהרשת שרובו לא ברור לפשוטי העם, (חוץ מאתר כל זכות שיאמר לשבחם ממש ברור ויפה)
כל דבר שתסבירי יעזור מאד ואני אשמח להעביר לחברות.......
אנשים לא יעבירו סתם משהו לא מעניין, אבל דבר רלוונטי לכ''כ הרבה אנשים יהיו הרבה מאד שיעבירווואי לא חשבתי על הרעיון הזה,
מקווה שאספיק.
רק חבל שאי אפשר ללחוץ שם על לינק ולהגיע לדף נחיתה
הלוואי.
כולם מוצפים היום בכל כך הרבה פרסומות
וכל אחד מבטיח הגרלה על דירה בשביל שיעבירו את הקישור לרישמת תפוצה ל 10 איש
קשה לי להאמין שאנשים יעבירו סתם כך מעצמם....
לכל אחת מהשכונה יש משפחה, חברות וכו'הבעיה שאני מחוברת לשכונה אחת בלבד
מנסה לחשוב איך אני פורצת את המעגל של האזור שלי
ומגיעה לקהלים נוספים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //