תבשיל שנשרף---

• הוסף לסימניות
תזכירו לי, איך מצילים אותו?
הוצאתי את החלקים שנותרו לפליטה ויש להם טעם שרוף.
צריך להיות פטנט של חתיכת קרטון, לא?
איך זה הולך? איזה סוג קרטון?

• הוסף לסימניות
לוקחים חתיכת קרטון מה שיש ומניחים מעל התבשיל ומבשלים עוד קצת על אש נמוכה....
מישהו פעם אמר לי להוסיף תפו"א הוא סופג את כל הטעמים...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הקרטון קולט את הטעם והריח השרופים.
כמה שזכור לי צריך להעביר קודם לסיר נקי ולא להמשיך ולבשל עם התחתית השרופה.

• הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי מה צריך לעשות
להעביר לסיר נקי את התבשיל השרוף?

• הוסף לסימניות
כמה שיני שום עושות פלאים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sari93;1117061:
לא כ"כ הבנתי מה צריך לעשות
להעביר לסיר נקי את התבשיל השרוף?
כן, להעביר לסיר נקי את התבשיל השרוף, לכסות בחתיכת קרטון על הצד המחוספס ולא המבריק. כי נראה לי שהוא לא קולט את הריח.
ואז לבשל על אש נמוכה כמה דקות.
מענין לשמוע תוצאות!

• הוסף לסימניות
בהחלט. הקרטון עוזר. מנסיון!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דסי;1117122:
בהחלט. הקרטון עוזר. מנסיון!

ב''ה
זה בהחלט עוזר אנחנו עשינו את זה פעם לטשולנט שהתחיל להשרף לקחנו קרטון מקופסת קורנפלקס והנחנו את זה בין המכסה לסיר, וזה העלים את הריח השרוף שכבר דבק בתבשיל

• הוסף לסימניות
נשרף לי עכשיו התחתית ל הצולנט...
מה עושים?
אני לא מתכוונת לבשל חדש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה