תגבור אנטומיה למאיירים ומאיירות - יוצא לדרך.

• הוסף לסימניות
לכל המתעניינים והמעניינות.

סוף סוף סיימנו לארגן את הפרטים האחרונים,
ואנחנו עומדים בפני רישום מסודר.
לנו, המאיירים והמאיירות המקצועיים וחובבים ברמה גבוהה יחסית,
בנושא תגבור באנטומיה וקצת מסביב.

הקורס ייערך על ידי מרצה אלוף מהאקדמיה, בהתאמה לבני תורה,
בקבוצות נפרדות לגברים ונשים בנפרד,
בשעות אחרהצ - ערב, פעם בשבוע,
בירושלים.
פרטים אצלי - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.
או השאירו הודעה כאן ואשלח לכם פרטים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה על היוזמה והארגון.
איזה יום?
אההמ.השעה קצת הזויה לנשים. רק אם זה יום רביעי יסתדר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ואולי נקים עצומה שאנחנו רוצות בבני ברק? אני מהצפון ואני מממממש רוצה. אבל מחילה- ירושלים? -כשיבוא משיח והנשר שלי יחנה במרפסת.

• הוסף לסימניות
פרטים במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>;)
פרטים אצלי - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.
או השאירו הודעה כאן ואשלח לכם פרטים.

אז העדפתי להשאיר כאן...

• הוסף לסימניות
מי נרשמה?
ומי מעונינת בבני ברק? אולי נצליח לארגן גם פה קבוצה...?

• הוסף לסימניות
שלחתי מייל וטרם קיבלתי תגובה. נראה לי שאני מעוניינת, אני רק צריכה לשמוע יותר פרטים.

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת מאד! אבל בשעה אחרת...

• הוסף לסימניות
כנראה שהשעה תשתנה, בגלל ביקוש הנשים.
אני משתדל לחזור לכולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה