נכתב ע"י pr;955794:בבקשה
אני חולקת עליך,
מה שמעביר את התחושה היטב הוא איכותי.
מה הכוונה 'מעטפת פחות איכותית'? רזולוציה? אקסיף?
אם זה מגומגם, מהוסס, לא מעביר תחושה, שטוח וכל כיוצ"ב - זו לא מעטפת, זה פנים.
נכתב ע"י pr;955810:אהמ... זה פורום ציור מקצועי, נדמה לי...
יש פה הרבה יותר מצייר/ת אחד/ת שנמצאים ברמה אחת יותר.
זהו אתגר, לא לימודי בסיס.
ואני חושבת שתהיינה לנו הפתעות גם מצד המתחילים (:
נשארנו חברות (:
נכתב ע"י שעת סיפור;955814:אני מנסה להפריד:
לדוגמא
יש את התוכנות שנותנות אפקט חזק ויש ביצוע ידני בעיפרון-ההבדל ברור. אבל בהחלט יתכן שהעיפרון יצליח להעביר היטב את התחושה.
לדוגמא
ציירת שמציירת את הבעתה בלבד ואחרת מציירת בעתה עם רקע מקצועי שלא תורם לתחושת הבעתה אלא למקצועיות.
אותו עיקרון בתחומי הציור האחרים.
כמובן שניתן להחליט שהאתגר הוא מקצועי וכל אחד יכול להגיש אבל שייקח בחשבון שמצפים לשלמות. או להחליט שמתמקדים בביצוע המקסימלי של העניין של האתגר.
נכתב ע"י שעת סיפור;955815:למי ענית? לי או לאלבומית?
תודה, אני מנסה להעלות את המברשות וזה לא מתאפשר (כנראה תקלה בפרוג)נכתב ע"י נקודות;956003:לאה!
העיין יפיפיה!
העשן מיוחד!!!-באיזה מברשות יצרת אותו בפוטושופ?
נכתב ע"י pr;956144:בבקשה שימו לב להגיב אך ורק כאן ולא באשכול האתגר עצמו!
אם יש פה מנהל אשמח שתמחקו את ההודעות משם ותעבירו לפה,
danbarlev - למשפחת ברלב לא תהיה בעיה גדולה לעשות את הנושא באופן השמח ביותר (:
ובכל מקרה כל אחד יוכל בזמנו לבחור את האתגר הרצוי עליו.
נכתב ע"י Danbarlev;956164:העניין הוא שלציור מפחיד צריך יותר לדעת מה לא לצייר ..
ציורים מפחידים על מוות ודברים מהסגנון זה לא כ"כ ברוח יהודית ..הלא כן ? ובכל זאת זה מפחיד מאוד
..
בשביל לצייר משהו מפחיד צריך ליהות שם בציור עם הרגשת הפחד ..לא כזה כיף
אני יודע על מה אני מדבר התחלתי לצייר לאתגר והתחלתי להרגיש ממש הרגשה רעה של פחד................
(באמת!)
אז סתם הצעתי לפעם הבאה לתפוס נושא שמטרתו הרגשה טובה וחיוך על הפנים ...
ובכל מקרה כל מה דעביד רחמנא לטב עביד ..
נכתב ע"י נוי;956162:פורימי ביותר:"ורבים מעמי הארץ מתייהדים כי נפל פחד היהודים עליהם"
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים