תגובות לאתגר השבועי: סלט חי

• הוסף לסימניות
בהצלחה לכולם, מקווה שתאהבו את האתגר

• הוסף לסימניות
אתם לא חייבים...

• הוסף לסימניות
אהבתי את הרעיון!

• הוסף לסימניות
מגניב לגמרי!
נחשוב על משו בלנ"ד..

• הוסף לסימניות
הו ואו סלט חי. לא הכי אוהבת לאכול אבל לצייר נראה בעז"ה. מקווה שאספיק :)

• הוסף לסימניות
וואי ליהיא ממש בא לי להשתתף הפעם (לא אכחיש שזה גם בגלל שאחראית עכשיו לאתגר....(: )
רעיון מקורי וכייפי, מקווה שאספיק ^___^ (או עכשיו אני שמה לב שאריאלה כתבה את אותו הדבר חח).

• הוסף לסימניות
אני רוצה להשתתף אבל הרעיון לא בא...
בכל אופן בחרת רעיון מאתגר! :)

• הוסף לסימניות
אומרים שבמסעדות בתחנה המרכזית הסלט חי... (חי, נושם, הולך, בועט וכו)

• הוסף לסימניות
אני מחכה ומצפה להרבה רעיונות יפים :) ושל כולם :D
לאלו שחסר להם השראה-אני מציעה לעשות מחקר ירקות/פרות קטן באנטנרט,
אני אישית מצאתי כמה דברים מעניינים...תנסו לתת אופי לפרי/ירק שבחרתם והרעיון יטוס

• הוסף לסימניות
חריק, אהבתי מאד מאד!!!!!!!
זה הכניס אותי לאיזו אוירה בלתי מוסברת התאורה רק על הירקות בתוך החושך המעורפל.. ממש מרגיש בתוך חלום וזה מעולה!!!

• הוסף לסימניות
הרף עולה ומרפה את הידים....

• הוסף לסימניות
חריק זה מושלם מכל איפה שלא תסתכלי על זה...
אהבתי גם את הסקיצתיות.

• הוסף לסימניות
איזה יופי!! פתחת את האתגר בגדול.
הצלחת להביע שהסלט חי [עם רצונות משלו...:) ] והצביעה מקסימה.

• הוסף לסימניות
חריק, יופי של סלט הכנת לנו...
מקסים!

• הוסף לסימניות
חריק, מאד יפה וקסום!

• הוסף לסימניות
ואו איזה דברים אחד יותר חזק מהשני
עושה חשק להשתתף
מקווה שאספיק:cool:
מתי נגמר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה