תגובות לאתגר השבוע - דמויות לפי טקסט

• הוסף לסימניות
גילה, הציור בהיר מידי, וחבל זה ציור יפה ונעלמים פרטים.
צרפתי לך כאן עיבוד קטן בפוטושופ שאם תרצי את יכולה כמובן להחליף.

קבצים מצורפים

• scan0002.jpg
    KB 843.1 · צפיות: 13
  • scan.jpg
    KB 919.6 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י b.m;988144:
גילה, השבירה מהכיוון הצפוי- מדהימה!
ברק יאהב את הרעיון :)
המדד העיקרי בתרגיל הוא הסינכרון בין האיור לטקסט, וכן, זה עובד גם בכיוון הזה.

• הוסף לסימניות
גילה, איזה כבוד! (:
אהבתי מאד מאד מאד
כרגיל ההבעות שלך... וההעמדה של הדברים... נו, תמיד אמרתי.
הייתי עושה עיבוד עוד יותר חזק בפוטושופ, כרגע זה ממש נאבד.

• הוסף לסימניות
דן בר לב מקום ראשון!!:D:D:D
בשניה שראיתי את זה נקרעתי מצחוק
זה יפה לראות את החשיבה מחוץ לקופסא

• הוסף לסימניות
לא עבר כבר חצות?

• הוסף לסימניות
מחכים לתוצאות.......
שבת שלום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;990476:
מחכים לתוצאות.......
שבת שלום

התוצאות ביום ראשון....

ג. השופט יעלה את תוצאות השיפוט שלו בלי נדר בין השעה 20:00 עד חצות הלילה ביום ראשון שבוע הבא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברק09;984701:
אוקיי, האתגר יאורך עד יום חמישי הבא. אני מקווה שבעז"ה זה יתן מטיבציה לכולם להשתתף :)
חודש טוב, מוצלח ופורה!
..

• הוסף לסימניות
האתגר הוארך והסתיים ביום חמישי בלילה, התוצאות בלי נדר ביום א'.
כל אחד מוזמן כמובן לכתוב את המועדף שלו כך אולי נוכל לגלות עוד פינות ונקודות שהיו נסתרות מעינינו.
שבת שלום ומבורכת!

• הוסף לסימניות
יואל למקום הראשון !
לדעתי הדמויות שלו הכי תואמות לתוכן והחייזרים חביבים ולא מפלצתיים מדי ...
וחוץ מזה הוא אח שלי ..

• הוסף לסימניות
הסקיצה למה שהתחלתי...

ברק, תודה רבה על האתגר!!! היה נחמד להתאורר.

על חוף הים

קבצים מצורפים

• qwe2.JPG
    KB 26.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;990776:
הסקיצה למה שהתחלתי...

ברק, תודה רבה על האתגר!!! היה נחמד להתאורר.

על חוף הים
תמשיכי עד הסוף!!

• הוסף לסימניות
אריאלה זה כזה פשוווששששש!!

• הוסף לסימניות
יש לי 4 בחירות: (אני מנסה)
1. דן - על הטוויסט היצירתי, והביצוע הנקי.
2. יואל - אפיון דמויות מושלם, וגמל מותש אחד.
3. קונטרסט - מינימליסטיות ממוקדת ורקע מתאים.
4. b.m. - ביצוע מעולה, את הדמויות עצמן לא אהבתי, את רכב הנחיתה דווקא כן, גם הפרספקטיבה והטלת הצל של הדמות, מצאו חן בעיני.

• הוסף לסימניות
טוב, ללא ספק הגיע הזמן...
אכתוב את דעתי על כל ציור לפי סדר העלאה כשהמדדים לשיפוט הם ההתאמה לטקסט, עיצוב הדמויות והמקוריות.
יואל: הדמויות מקסימות ועובדות מצויין עם הטקסט. השפה של הדמויות אחידה ויוצרת שייכות בין כולם. קטזומה אכן נראה כמלומד ואיש השיחה מבין השניים, ופופט נראה שתקן ומזכיר מאוד צ'ווקבה מ"מלחמת הכוכבים". ה"לקונדה 32" מזכיר גמל ומתקשר יפה בין "ספינת המדבר" לספינת חלל. לדעתי מבחינה צבעונית היה כדאי להוסיף קצת גווני כחול שיכוונו יותר למוצאם מכוכב קר מאוד.
מריסה: קומפוזיציה חמודה אך נותנת מידע מאוד דל על הדמויות, מה עוד שבהשתקפות במשקפיים של הדמות הירוקה מופיע יצור אחר (גם אם הייתי מניח שזו דמות שחציה ירוק חציה צבעוני השיניים יוצרות אי התאמה). לדעתי בתרגיל כזה כדאי לתת עוד מידע חזותי על הדמויות כדי שנוכל לשייך אותן לטקסט.
b.m: אני לא מתייחס בתרגיל כזה לטקסט נוסף שנכתב אלא לציור עצמו ובכל זאת שתי הערות חשובות: אם מדובר בסרט צילום חרוך זה צריך להיראות כמו סרט צילום חרוך ולא דף נייר. "שושנה היא שושנה היא שושנה" ודף נייר נשאר דף נייר גם אם כותבים אחרת. הערה שניה: בימינו רוב הצילום נעשה באופן דיגיטלי. אני מאמין שב2045 סרטי הצילום לא יהיו קיימים יותר, בטח שלא במצלמות אבטחה שכבר היום מקליטות בצורה דיגיטלית.
לאיור עצמו: הדמויות עצמן חמודות מאוד ולדעתי המוצלח מבינהן הוא ה"לקונדה 32" שחציו אורגני וחציו זכוכית. גם כיסויי העיניים שמזכירים פנסים מוסיפים לאפיון הדמות. חבל שהסביבה לא תואמת לסיפור.
לוי: איור חמוד מאוד. הנחיתה בוצעה על הגג וכמובן שרכב החלל שלהם חסר. האם אני יכול להבדיל בין הדמויות לפי האיור? לא ממש. לדעתי היה כדאי היה להשקיע יותר במאפיינים יחודיים לכל דמות.
מולטימדיה: הטכניקה אחידה ומיוחדת. היה מעניין לראות גם את רכב החלל באותה טכניקה. האם הם ראש הנע על אור? אין לי מספיק מידע כדי להבין אותם יותר.
contrast: אכן מנימלסטי מאוד. הדמויות עובדות יפה עם הטקסט אך רכב החלל לא. גם הרקע פחות משתלב. באופן כללי יש כאן שפה שיכולה לעבוד לאורך ספר. (בכל מקרה זה לא נראה כמו תאורת לילה).
קקטוס: דמויות מענינות ומיוחדות. אני יכול להבין מהאיור שהיצור הורוד הוא קטזומה והכחול הוא פופט. יש כאן אפיון דמויות נכון ומביע. רכב החלל נראה הכלאה נכונה בין משהו יצור אורגני וספינת חלל (חסרות לי קצת הרגליים המופיעות בטקסט).
PR: הדמויות חינניות ומעניינות אך קשה לי לזהות מי הוא מי. השמאלי אומנם נראה הדברן אך הימני נראה הדומיננטי מבין השניים. רכב החלל חמוד אך חסרים בו הרבה מאפיינים שיקשרו אותו לרכב חלל (גם אם אני מדמיין שהם מתכווצים לתוכו או שהוא גדל).
דן בר לב: גישה מקורית ומצחיקה לטקסט. השפה אחידה ומדוייקת. מה שכן, חסר כאן אפיון הדמויות כדי שנוכל לזהות מי הוא מי. היה כדאי להשקיע יותר בבידול בינהם והפער בין המידע שאנחנו מקבלים מהסיפור לאיור עצמו גדול. רכב החלל משתלב נהדר בצבעוניות וברעיון הכללי.
גילה: רעיון מצויין, "חשיבה מחוץ לקופסה". אפיון הדמויות מצויין ומפתיע. ניתן להבדיל בקלות מיהו כל אחד ולשייך אותו לטקסט. חבל שלא הוספת את רכב החלל ושלא השקעת טיפה יותר מרמת הסקיצה. באיור שלך הרקע היה יכול להיות כמעט כל דבר כי את מכתיבה את מושג ה"גג" בעולם שיצרת. המשקה המיוחד מוסיף כמובן המון.
RacheliArt: הציור עצמו מקסים. הדמויות כמובן מוכרות לכולם. לדעתי אין כאן ממש אפיון לפי טקסט ורק מהכרות מוקדמות עם המאפיינים של הדמויות אני יכול לשייך מי הוא מי. רכב החלל חמוד אך לא מספיק אורגני וללא הרגלים המתוארות בטקסט.
מירי: דמויות מקסימות ומענינות. יש כאן שפה משותפת ואחידה (משפחת המטאטאים?). קל להבחין מי הוא מי. לדעתי היית יכולה להשתולל יותר עם האורגניות והאפיון של רכב החלל.
אריאלה: עבודה מקסימה מכל הבחינות (ממש מזכיר לי באקוגן ודומיו). קל להבחין מי היצור הדומיננטי מבין השניים בניואנסים הקטנים מבלי לקחת אותם למקומות קיצון. השפה אחידה ויפה ורכב החלל מקסים במיוחד.

ולזוכים:
מקום שלישי: גילה - בזכות המקוריות, החשיבה והאפיון. השקעה נוספת באיור עצמו הייתה מעניקה מקום גבוה יותר.
מקום שני: אריאלה - בזכות האחידות והאפיון המדוייק.
מקום ראשון: יואל - דמויות מקסימות ומאופיינות נכון שמסונכרנות יפה עם הטקסט. שאפו!

אלה הזוכים מבחינתי. יישר כוח לכל המאיירים המוכשרים שהשתתפו! אני חושב שיועיל מאוד ללמידה המשותפת אם עוד אנשים יעירו ויחוו את דעתם. בהצלחה ליואל עם התרגיל הבא!

• הוסף לסימניות
ברק09 כל הכבוד על ההשקעה בכתיבת ההערות הבונות, וכן על רעיון של האתגר!

• הוסף לסימניות
תודה על ההתיחסות המיוחדת לכל אחד.את האמת בתחילה היה נראה לי הנושא כ"כ רחוק ממני.אבל הצלחת לסחוף.ובהחלט זה דרש חשיבה אחרת.קראתי כמה פעמים מנסה לקלוט את אופי הדמויות.זה היה תרגול נהדר ומרתק שנשאבתי אליו .יישר כח!

• הוסף לסימניות
ואני חשבתי שהציור שלי יפסל משום שאין בינינו למאדים ולו שנת אור אחת לרפואה :)
מי מדבר על שלוש מאות ארבעים מליון שנות אור.
אז היו עוד אי אלו בעיות התאמה...
בכ"א מאד נהנתי לצייר את האתגר.
הבחירה ראויה בעיני, מחכים לאתגר הבא!

• הוסף לסימניות
ברק09 תודה רבה! :) זה היה ממש כיף.
יואל עשה באמת עבודה מעולה. וגילה באמת רעיון וביצוע מוצלח. אהבתי את הפחית...
כיף לראות איך כל אחד לקח את זה לכיוון שונה. ממש מהנה.
מחכים להמשך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה