נכתב ע"י maya;1033175:תודה אבל אין לי רעיון מאיפה ונראה לי שאני לא כ"כ יודעת מה המטרה של מודעת עמוד
רק אמרו לי שהמידות צריכות להיות כאלה 24.8 34.2
אני מאוד הודה לכם לעזרה
האמת שבאנר כבר הכנתי ולסגרתי לדפוס לפי דעתי הוא אמור כבר להתפרסם
נכתב ע"י maya;1033244:זה לדיגטלי. פשוט כשדיברתי עם העיתון בטלפון אלו המידות שהם מסרו לי ....
נכתב ע"י maya;1033129:היי
מהגן של בתי רוצים לפרסם היום עוד את המודעה בעיתון הדיגטילי של ישראל היום
אשמח לקבל תגובות בהקדם לפני שאעשה טעות![]()
נכתב ע"י maya;1033300:ממש תודה רבה
" הארת לי את העיניים "
נכתב ע"י chani-studi;1035964:הדיון כאן באמת מעניין,
וישר כח גדול לנעמה על התובנות.
סליחה שאני קצת יוצאת מהנושא.
איך הפרסום בישראל היום
יש למשהו כאן נסיון?
אשמח לשמוע תובנות
קהל יעד, מיקומים טובים
והאם זה מתאים לקהל מסורתי-דתי.
--------------------------------------
חני S סטודיו - בניה וקידום אתרים
www.chanistudio.com
נכתב ע"י naamah;1036045:חינמון יומי בתפוצה ארצית (הנקרא ביותר בישראל לפי סקר TGI, חשיפה של 39%) הפרסום אמור להיות יקר בהתאם.
האוריינטציה של העיתון ימנית יותר משל מעריב וידיעות.
אפשר להבין לפי אחוזי החשיפה שיש קהלים רבים ומגוונים שנחשפים לעיתון והוא לא בדיוק מיועד לפרסום מפולח וממוקד לקהל דתי.
אם את מעוניינת בפניה ממוקדת לקהל דתי יש לך את "בשבע".
נכתב ע"י chani-studi;1036052:נעמה תודה,
בשבע ומקור ראשון יותר דת"ל
ומה מתאים לקהל מסורתי מסורתי- לייט?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים