כללי תגובתכם חשובה לי

• הוסף לסימניות
שינתי מה דעתכם על זה עכשיו....
איך זה נראה עכשיו
מה נראה יותר טוב
תודה רבה על העזרה וההשתתפות בתגובות
זה תורם המון
זה פלייר פרסומי

• הוסף לסימניות
הסגנון רגוע ונעים, אבל חסר לי קונטרסט. אולי ויז'ואל בכיוון חם כמו גווני בורדו עם פוקסיה (סוג של פרח או עיטור)
זו דעתי.

• הוסף לסימניות
הפונט תינוקי מידי ביחס לרקע היוקרתי.

• הוסף לסימניות
איזה פונט היית ממליצה

• הוסף לסימניות
תלוי איזה יש לך...

• הוסף לסימניות
הרקע מאד יפה ומיוחד,
בכללי נראה לי שחסר קצת צבע,

• הוסף לסימניות
קשה לי לענות (אני בד"כ בודקת התאמה על העבודה)
אבל יגואר למשל.
אני מאמינה שכל פונט קלאסי יתאים יותר מבמפי.

• הוסף לסימניות
גם אתם חושבים שהפונט תינוקי

• הוסף לסימניות
לא הייתי אומרת שהוא תינוקי אבל אולי יש מתאים יותר. קשה לי להגיד איזה כי אני בודקת את זה על העבודה תוך כדי. אולי נדב או גורמה צר? מה דעתך blueberry?

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת שחסר משהו מרכזי בפרסומת
משהו שימרכז את העיניים לכיוונו, במבט ראשון זה היה נראה לי כמו דף אחורי של פלייאר וחיכיתי להמשיך ולראות את הדף המרכזי,
מקווה שהובנתי.
וכן הכתב צריך להיות משהו יותר ישר, חזק ופחות מצועצע.
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
הסימוני וי - הם די פשוטים... והפלייר שלך משדר הרבה יותר יוקרה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1104249:
לא הייתי אומרת שהוא תינוקי אבל אולי יש מתאים יותר. קשה לי להגיד איזה כי אני בודקת את זה על העבודה תוך כדי. אולי נדב או גורמה צר? מה דעתך blueberry?
מה דעתך על Bejerano

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1104249:

נכתב ע"י גיטי 123;1104342:
הסימוני וי - הם די פשוטים... והפלייר שלך משדר הרבה יותר יוקרה!
אז מה את ממליצה

• הוסף לסימניות
בסך הכל כיוון נחמד,
אבל הלוגו נבלע ביחס לתוכן, ולא ממש ברור מה העניין. צריך לקרוא הכל כדי להבין במה מדובר. אולי צריך להוסיף כותרת, אלמנט או איור שיתנו יותר מענה לצד הפרסומי.

וגם אני לא בטוחה שהייתי הולכת על הפונט הזה. יש בו משהו קצת ילדותי.
הייתי הולכת על כיוון רך ואלגנטי...
למשל elegant של פונט ביט
או maga שלהם.

• הוסף לסימניות
שינתי מה דעתכם עכשיו
אני יותר מתחברת לעליון מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
השני יותר טוב.
את הלוגו כדאי להגדיל באופן משמעותי.

• הוסף לסימניות
מודעה לא מספיק מוכרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה