שיתוף מקודם תגידו איפה קונים היום חולצות נוחות, נעימות, לבושות, כביסות בקלות, ובמחיר שפוי?

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל חולצה כי אני דואגת לכולם תמיד
כדי שלא אשכח לדאוג לליידי שבי...

• הוסף לסימניות
מגיע לי כי...:rolleyes:

כי אני עובדת כל כך קשה! o_O

כי רוב הזמן אני לא חושבת על עצמי בכלל! :cautious:

כי כשלא/כשנוח לי אני אדם אחר! :mad:/:D

כי אני עם שלישייה בבית בליעה"ר....!!! :eek::sleep::love::sleep::cry::sleep:o_O:sleep::ROFLMAO::sleep:

מגיע לי כי מגיע לי!! :cool:

תודה (y)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כי אני בשמירת הריון. בדיוק משתחררת מאשפוז והיה לי ממש לא נוח עם בגדים רגילים במחלקה (עם פיז'מה לא מתאים...)
חייבת בגד נוח למקרה חוזר חלילה (עם הרבה תפילות שלא יגיע)

• הוסף לסימניות
כבר ניסיתי את החולצות שלכם אין על הנוחות!!!!
עכשיו אני רוצה לנסות גם את חולצת ההריון....

• הוסף לסימניות
כי שברתי את הרגל השבוע ואני מגובסת ולא יכולה לנקות לפסח

• הוסף לסימניות
כי מגיע לי להרגיש נח בבית

• הוסף לסימניות
כי מגיע לי חולצות נוחות ויפות

• הוסף לסימניות
כי ב"ה מלידה ללידה אני עולה במידה
ואני משתדלת לא ללבוש בגדים צרים
ולמרות שיש לי חולצות טובות בארון
אני לא אלבש אותם - אפילו אם זה קצת צר
לכן אשמח לחולצה טובה ויפה במידה שמאימה לי שיהיה צנוע

• הוסף לסימניות
כי מגיע לי להתפנק עם חולצות יפות ונוחות!

• הוסף לסימניות
כי החולצות שלכם נוחות ונושמות
וכביסות, וקלילות ומכובדות לצאת אתן החוצה!

אשמח להתפרגן בחולצה חדשה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה