שיתוף מקודם תגידו איפה קונים היום חולצות נוחות, נעימות, לבושות, כביסות בקלות, ובמחיר שפוי?

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
כי אני עובדת מהבית וחשוב לי להראות במיטבי

כי אני מואכזבת מחולצות בית של חברות שונות שאני חייבת לנסות את ליידיס ולראות אם הגעתי לאוצר!!!

כי אני מתעמלת והבנתי שהחולצות שלכם מתאים בול להתעמלות!

רגישה לבדים נוחים נוחים ונושמים וזה נראה שאצלכם יש את זה ובמגוון עדכני משובב לב ועין!

כי חשוב לי צניעות ויוופי שמתשלבים יחד!

כי מתחשק לי שיהיה לי מגוון של חולצות לבית וליציאה בלי לחשוב פעמים עם מה אני יורדת למכולת לחנות קרובה או לגינה...

קשה לי למצוא בגדים ואצלכם יש מבחר מדהים!

כי הרבה זמן לא פינקתי את עצמי בחולצה חדשה והגיע הזמן לנסות!

כי אמא לילדים ואשה לבעל חייבת להראות מכובדת ושיהיה לה נעים ונח!!

כי הארון שלי בוכה מחוסר סטייל, והוא ביקש חולצה מליידיס במיוחד!

כי הדוגמאות שלכם מצאו חן בעיניי והחלטתי לנסות את מזלי....

כי מתאים לי להתפנק עם חולצות שוות, נוחות ויפות של ליידיס

כי אשמח להתנסות בחולצה מהקולקציה החדשה ולהבין את ההתלהבות של כולן

כי החולצות ממש ממש מרשימות ומכובדות.
וחשוב לי להיות לבושה מכובד גם כשאני בבית...

כי אני ליידי וזה ללידידס

כי בין כל המשימות, המחויבויות, והריצות – אני מחפשת רגע קטן של "עבורי",
ואולי החולצה הזו תזכיר לי את זה כשאביט במראה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה