שיתוף מקודם תגידו איפה קונים היום חולצות נוחות, נעימות, לבושות, כביסות בקלות, ובמחיר שפוי?

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
כי הקטלוג שלכם פשוט מהמם כל חולצה יותר יפה מהשניה ואין לי אפשרות לפרגן לעצמי יותר מחולצה אחת..אז חולצה נוספת בהחלט תפנק

כי זה לא רק חולצת בית , החולצות בהחלט מכובדות ויפות ונוחות ממש ליציאה ביום חול ובטח עם הילדים לפארק בחול המועד (מניסיון!)

עד לפני כשנתיים עבדתי רק מהבית והלבוש היה בהתאם למרות שהשתדלתי תמיד להשקיע...:cool:
וכשפתחתי חנות הייתי צריכה למלא קולקציה של בגדים. התרגלתי לנוחות של החולצות בית שאין להן תחליף!
מצאתי את עצמי מחפשת קולקציה שתתאים לי גם וגם.. וזה בדיוק זה!!!! בול בשבילי!!

כי אני עובדת מהבית ורוצה שיהיה לי נוח

כדי להתחדש לחג הפסח, לאחר העבודה הקשה
ופיצוי על החולצות שנהרסו מהאקונומיקה

כי אחרי קריאת התגובות, אני רואה שהחולצות איכותיות ונוחות במיוחד,
וזה ממש מגרה לנסות אותם

כי אני רוצה להתחדש!

כי אני רוצה לנסות את החולצות שלכם, נראה מהממם ונח אבל לא ניסיתי

אני רוצה להתחדש עם חולצה איכותית, נוחה ומחמיאה ולא להישאר עם הבגדים הפחות נוחים אחרי העבודה.

כי כבר יש לי כמה חולצות ולצערי החולצה שאני הכי אוהבת,
הוכתמה באקונמיקה...

כי אני רוצה לזכות

רואה שיש הרבה המלצות טובות
ואף פעם לא ניסיתי את ליידיס
אשמח להתחדש עם חולצות חדשות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה