שיתוף מקודם תגידו איפה קונים היום חולצות נוחות, נעימות, לבושות, כביסות בקלות, ובמחיר שפוי?

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
👇לבקשת חוסמות, מעלה כאן חלק מקולקצית אביב 2025 👇
18-copy_optimized.jpg

נערך לאחרונה ב:
נערך לאחרונה ב:
נערך לאחרונה ב:
נערך לאחרונה ב:
נערך לאחרונה ב:
נערך לאחרונה ב:
נערך לאחרונה ב:
נערך לאחרונה ב:
קצת מוריד שאשכול שפעיל למעלה משבועיים
מאכזב שוב כמו כל אשכול מהז'אנר הזה
ונותר ללא תגובה והתיחסות מהמפרסמים
סליחה... למעט ההקפצה הזו עכשיו עם פרסום נוסף של הקולקציה

זה קצת מרתיע לקנות

כי אני אחרי לידה וירדתי כמה מידות וממש מתאים לי לראות שוב את המידות שהייתי פעם....

אה... ומגיע לי כי אני זכיתי בהגרלה של הנעליים של פיט פירס ואולי המזל שלי עדיין בגובה... חחחחח

כי זה החולצות בית הראשונות שאני רואה שהם יפות באמת!

תודה לכל השואלות!
מרוב תגובות לא רואים את פרטי ההגרלה
אז אני כותבת לכן גם כאן:

1. ההגרלה לפרוגיסטיות תתקיים בעז"ה מיד אחרי פסח!
נעדכן כאן בשרשור זה מי הזוכה! תעקבי!

2. ההגרלה תתקיים בין כל העונות!

3. הגרלות נוספות מבית טריפל כארד- מבצעים משתלמים של ליידיס
שמתקיימות בין הרוכשות את קולקציית האביב,
מחכות לכן בסניפים ובאתר
לבקשתכן
כותבת כאן את הסניפים בהודעה נפרדת

תודה רבה לכל המגיבות!
תודה רבה לכל השואלות
גרה בירושלים? תקפצי להגיד שלום:

שמגר סנטר

שמגר 27 קומה -1

10:30 עד 22:00

גרה בבני ברק? מחכות לך!

עזרא 1 פינת כהנמן

(ליד פולקדוט)
17:00 - 22:00

גרה באשדוד? שעות פתיחה מורחבות!

שמאי 2

11: - 14:00

17:00 - 22:00

משלוחים עד הבית לכל הארץ!!!

להזמנות טלפוניות ובירורים נוספים:

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

055-504-1623

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה