שיתוף מקודם תגידו איפה קונים היום חולצות נוחות, נעימות, לבושות, כביסות בקלות, ובמחיר שפוי?

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
כי אני רואה שיש פה המלצות טובות מכאלה שניסו ונהנו,
וזה נשמע ממש מומלץ!

כי אני עובדת מהבית וחולצות בית לבושות ונוחות זה מאסט

כי מגיע לי להתפנק אחרי פורים - פסח

כי החולצות שלכם נוחות ויפות ובא לי להתחדש

חודש טוב!!!
תזכורת!!!
ההגרלה תתקיים בס"ד מחר!
הזדמנות אחרונה בהחלט להכנס להגרלה

אז איך נכנסים?
פשוט -
כותבים כאן סיבה אחת
שמגיע לך חולצה יפהפיה
מהקולקציה החדשה של ליידיס

כתבת 10 סיבות?
יש לך פי 10 סיכויים לזכות בהגרלה
ההשתפות לא מותנית בשום דבר!
פשוט כתבי ואולי תזכי 🎁

כי אני רוצה חולצות חדשות

כי יש לי ילדים מתוקים מדבש ומגיע להם ולי אמא עם חולצה נוחה ויפה

כי החולצות שלכם עדכניות ומעניינות,
ואני אוהבת את הסגנון של העיצוב שלכם ורוצה גם לעצמי כזו.

כי אני פרזנטורית טובה שלכם
כל פעם שאני לובשת חולצה שלכם, שואלים אותי: איפה קנית?
כ"כ הרבה קנו ממכם חולצות בזכותי :)

כי אני צריכה חולצות נוחות שאפשר לצאת איתם מהבית בלי להרגיש פיג'מה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה