תגידו, גם אצלכם הילדים מביאים תמונה?

• הוסף לסימניות
על התיקיות\תיקים\בקבוקי שתיה, תמונות מעוותות?

תגידו מה עדיף, להחליף את התמונות?

או להשאיר כדי שהגננת\הרבי לא יעלבו?

פשוט הבן שלי, באשכול הסמוך יצא כמו קופיף, הרבי צילם אותו כשהוא התקרב (ולא הקריב) עם המצלמה וצילם מלמעלה, תבינו לבד...

• הוסף לסימניות
הלואי והתמונה המעוותת הייתה רק על הכוסות.

בדרך כלל אצל הגננות, זו תמונה שמלווה את הילד כל השנה.
בט"ו בשבט, אילן אילן...
בכרטיס שנה טובה לסבא וסבתא.
תמונת מחזור של סוף שנה!!...

שנה שעברה אחרי שנחשפתי לזוועה, הצעתי לגננת שאני מוכנה לעשות לה את תמונת המחזור או כל מה שהיא תרצה (כי לי זה מאוד מאוד מפריע!!)
אבל היא אמרה לי: "לא, אני מעולה בWord..."

מה נשאר לי עוד לעשות?

לקוות שכרטיס הברכה לא יגיע לעולם ליעדו...
ולזרוק את תמונת המחזור ברגע של היסח הדעת מצד הבת שלי...
ממילא לא מזהים שם אף אחת..

• הוסף לסימניות
לא מחליפים. אם את רוצה - לשנה הבאה - תתרמי לו שעת צילומים...
(כמובן שלא התכוונתי ברצינות)

חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1365975:

חני

ת'אמת אמרתי לו שיגיד לרבי (והוא יגיד בתמימותו) שאמא מוכנה לצלם את כל הילדים בחיידר תמונות יפות מאוד וכדאי לו...

• הוסף לסימניות
- לשנה הבאה - תתרמי לו שעת צילומים...

חני

למה לא ברצינות?
אפשר להספיק בשעה לצלם את כל ילדות הגן על רקע שיח.
אני משתדלת לעזור בגרפיקה קטנה (שירון למסיבה, עיצוב תמונת מחזור)
זו מתנה שהגננת באמת נהנית ממנה.

• הוסף לסימניות
בדרך כלל התמונות הן סבירות ובדרך כלל הגננות משתדלות. הילד שמח מהתמונה שלו, ורק אם אמא שלו תשדר לו שהתמונה לא יפה - הוא אכן יחשוב כך והביטחון העצמי שלו ירד.

קרה לי פעם אחת שהגננת צילמה את אחת הבנות שלי לתמונת סוף שנה עם פרצוף חמוץ לגמרי. ביתי החמודה ממש התביישה מהתמונה וביקשה לא לתלות אותה, לתשומת לב הגננות היקרות.

• הוסף לסימניות

חני

למה לא ברצינות? עשיתי זאת בגן של ביתי ויצאו תמונת מדהימווות.
כל הילדות מחייכות ומתוקות. הגננת לא סיימה להתלהב.(וגם אני;))

• הוסף לסימניות
הכרתי גם גננות שידעו לצלם בצורה מקצועית, אולי השנה הגננת של הבן שלכם יודעת יותר?

• הוסף לסימניות
גננת,לדעתי, לא יכולה גם 'לגנן' וגם לצלם.
אלא אם כן היא באה ביום חופשי לצלם (:eek:) או דואגת לתגבור.

• הוסף לסימניות
הסבות סבתות קיבלו "שנה טובה" עם תמונה מהגננת ללא ידעתי. קיבלתי מסר בטלפון שהקטן יצא בפרצוף שדי להפליא. מתברר שהגננת דווקא הצליחה להביא תוצאה חדה ונאה יחסית, אבל מה? היא בסך הכול בקשה ממנו לחייך. הילד חשף שיניים, צמצם עיניים ויצא כאמור.
נו, מה עוד אפשר לבקש ממנה אחרי צילום עדת פעוטות מנוזלת/עצבנית/מיוזעת?
צחקנו, ושלחנו "שנה טובה" תוצרת עצמית עם תמונה יפה כיאות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1366127:
הסבות סבתות קיבלו "שנה טובה" עם תמונה מהגננת ללא ידעתי. קיבלתי מסר בטלפון שהקטן יצא בפרצוף שדי להפליא. מתברר שהגננת דווקא הצליחה להביא תוצאה חדה ונאה יחסית, אבל מה? היא בסך הכול בקשה ממנו לחייך. הילד חשף שיניים, צמצם עיניים ויצא כאמור.
נו, מה עוד אפשר לבקש ממנה אחרי צילום עדת פעוטות מנוזלת/עצבנית/מיוזעת?
צחקנו, ושלחנו "שנה טובה" תוצרת עצמית עם תמונה יפה כיאות.

זו הסיבה שאני בחיים לא אבקש מילד בן שנתיים-שלוש-ארבע לחייך, החיוכים שלהם מעוותים להפליא...

הבן שלי למשל מעקם את הפה שלו, הלסת העליונה מופנית ימינה והתחתונה מופנית שמאלה, עם כזה חיוך מחריד, עדיף שישאר רציני...

• הוסף לסימניות
כמה אהבתי שהגננת של הבת שלי הודיעה שמחר יהיה יום צילומים, והיא השתדלה לעמוד בחוץ בזוית צילום מחמיאה לילדות. התמונה יצאה מתוקה וליוותה את בתי כל השנה.

• הוסף לסימניות
בדיוק שמעתי מהגננת השנה שיש הוראות חדשות ממשרד החינוך בנוגע לתמונות : אסור לצלם בגן ללא אישור בכתב מההורים!! :)
אותי זה הצחיק... אבל אולי לכם זה רציני ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1366152:
זו הסיבה שאני בחיים לא אבקש מילד בן שנתיים-שלוש-ארבע לחייך, החיוכים שלהם מעוותים להפליא...

הבן שלי למשל מעקם את הפה שלו, הלסת העליונה מופנית ימינה והתחתונה מופנית שמאלה, עם כזה חיוך מחריד, עדיף שישאר רציני...

שושיה התפוצצתי מצחוק מהתאורים שלך
שתיהי בריאה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dem;1366277:
בדיוק שמעתי מהגננת השנה שיש הוראות חדשות ממשרד החינוך בנוגע לתמונות : אסור לצלם בגן ללא אישור בכתב מההורים!! :)
אותי זה הצחיק... אבל אולי לכם זה רציני ;)

באמת קיבלנו מהגן טופס למלא הסכמה לצילום, באיזה תנאים, לפרסום/תליה וכו'

• הוסף לסימניות
ולכן בתור צלמת. אני מצלמת כל שנה את תלמידי החיידר של אבא שלנו. כי מי שלא מבין בתמונה לא יודע לצלם!!!!! וגם רבה מבין שאם רוצים לצלם את הילדים בכיתה. מעדכנים את ההורים שידאגו ללבוש מתאים לאותו יום.
ויותר מזה והכי חשוב זה - לצלם בבוקר כשהם עוד מריחים טוב. מסודרים מהבית וכו' וגו'......

• הוסף לסימניות
כשאומרים לבן ה4 שלי לחייך הוא חושף שיניים ,
כאילו עומד לנשוך מישהו.
הבכור לעומתו,לא יחייך בשום אופן, קשוח. אפילו כועס. שוווווונא להצטלם.
הבת מחייכת כמו דוגמנית מרחם.. (חס וחלילה, כמובן:D)
אז כשאני מצלמת אותם יחד זה נשמע ככה:
אתה- לא אל תחייך... את כן!
אל תחייכו אפחד!
שולפת בדיחה, קוקוריקו, פרצוף מזויע...ותופסת חיוך !(או שלא..)

• הוסף לסימניות
כשאני מצלמת את הבת שלי היא בד"כ תתכופף להיות כמוני.. ועוד לפני שהספקתי לצלם היא כבר רצה לראות מה יצא...
כך שרוב התמונות שלה הן באמצע ריצה, מטושטשות..
עד שיעל א. תארגן לנו איזה יום צילום מקצועי :)

• הוסף לסימניות
דווקא השנה הופתעתי! הגננת של הקטן שלי כנראה צלמת סמויה...
מזלי שהיא לא עושה הסבת מקצוע, :)
אבל היא היתה יכולה לעשות זאת בהצלחה מרובה.
בדרך כלל זה מפחיד ממש. :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה