תגידו דחוף כמה פרקי תהילים על תינוקת שעושים לה החייאה

• הוסף לסימניות
אני יודע שזה לא קשור לפורום אבל ממש לפני כמה דקות התחילו בפעולות החייאה על תהילה בת דינה תינוקת בת חמישה חודשים שנמצאה ללא נשימה יש כרגע מעל 50 איש בפורום תעשו טובה זה פשוט לא סובל דיחוי!!!!

• הוסף לסימניות
אמרתי.
נשמח לשמוע בשורות טובות.

• הוסף לסימניות
תהילה בת דינה או תהילה בת הדס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NG;533077:
תהילה בת דינה או תהילה בת הדס?
אני שמעתי בת דינה אבל יכול להיות שאתה צודק אין לי מושג!

• הוסף לסימניות
שִׁיר, לַמַּעֲלוֹת:
אֶשָּׂא עֵינַי, אֶל-הֶהָרִים-- מֵאַיִן, יָבֹא עֶזְרִי.
עֶזְרִי, מֵעִם יי-- עֹשֵׂה, שָׁמַיִם וָאָרֶץ.
אַל-יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ; אַל-יָנוּם, שֹׁמְרֶךָ.
הִנֵּה לֹא-יָנוּם, וְלֹא יִישָׁן-- שׁוֹמֵר, יִשְׂרָאֵל.
יי שֹׁמְרֶךָ; יי צִלְּךָ, עַל-יַד יְמִינֶךָ.
יוֹמָם, הַשֶּׁמֶשׁ לֹא-יַכֶּכָּה; וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה.
יי, יִשְׁמָרְךָ מִכָּל-רָע: יִשְׁמֹר, אֶת-נַפְשֶׁךָ.
יי, יִשְׁמָר-צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ-- מֵעַתָּה, וְעַד-עוֹלָם

• הוסף לסימניות
נו, היא חיה?
אנחנו במתח מהצהרים!!! נלחצנו, השתתפנו, התפללנו, לא מגיע לנו עדכון?

• הוסף לסימניות
אני לא אוהבת שלא מעדכנים.
שנשמע בשורות טובות ורק טובות!!!!!!!

• הוסף לסימניות
הודעה שהעברה היום בבוקר

שלום,

ילדה בת 4 (בריאה וחמודה) הפסיקה לנשום בפתאומיות וכעת היא במצב קריטי ממש

בבקשה להתפלל ולומר כמה פרקי תהילים במשך כל היום ולהעביר הלאה

לרפואת תהילה חיה בת הדס

• הוסף לסימניות
מתפללים. ונודה אם תעדכנו מה מצבה.
רפו"ש בתוך שאר חולי ישראל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י minach;533052:
אני יודע שזה לא קשור לפורום אבל ממש לפני כמה דקות התחילו בפעולות החייאה על תהילה בת דינה תינוקת בת חמישה חודשים שנמצאה ללא נשימה יש כרגע מעל 50 איש בפורום תעשו טובה זה פשוט לא סובל דיחוי!!!!
נכתב ע"י minach;533052:
שלום,

ילדה בת 4 (בריאה וחמודה) הפסיקה לנשום בפתאומיות וכעת היא במצב קריטי ממש

בבקשה להתפלל ולומר כמה פרקי תהילים במשך כל היום ולהעביר הלאה
מדובר בשתי ילדות?

• הוסף לסימניות
"תודה על התשובה"

• הוסף לסימניות
כנראה מי שביקש להתפלל, לא מכיר אותה. ולא יודע מה המצב.

יהודים, חשוב לעדכן מה קורה! מה לעשות, כולנו בנ"א וככשומעים מה המצב זה מדרבן יותר! וכבר היו גדולי ישראל שאמרו שאין זו מידה יפה לבוא ולבקש שיתפללו בעדך, ולא לשוב ולעדכן כשהמצב הוטב. (או לבקש עוד כשמחכים עדיין לישועה)

• הוסף לסימניות
רפואה שלימה ומהירה
אני חושב שזה שעשרות מחברי הפורום פה מפנים מזמנם בשביל להתפלל על ילדה שהם כלל לא מכירים זו לבד זכות עצומה שתהיה לרפואתה ולרפואת כל שאר חולי ישראל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה