- הוסף לסימניות
"אבל איך אני אדבר איתו?" שאלתי את אשתי באימה.
למה אני צריך את הדוד הזה אצלי בבית?
אז הוא מגיע מאמריקה, והוא צריך מקום להיות בו,
יש לו שפע כסף! שישכור חלק במלון!
הוא לא יודע מילה בעברית, ואני לא מבין מילה בשפתו.
אז למה זה טוב, למה?
"הכל טוב, מה כבר יכול להיות?" שאלה.
"מה כבר יכול להיות? את הרי לא תהיי כאן כשהוא ייכנס, נכון? נניח הוא נכנס ואומר משהו, הרי לי אין מושג למה הוא מתכוון, מה אני עושה איתו?" תהיתי, מצוקה בקולי.
"תפסיק להילחץ... מה נראה לך? הוא יגיד שהוא שמח להיות פה וכו' וכו'"
"נו, אז לפחות תלמדי אותי מה לענות לו!"
"אוקיי, תענה (אני מתרגם כמובן) 'טוב לשמוע! אני ממש ממש שמח!' עכשיו אתה רגוע?"
"לא! אם הוא אומר אחר כך עוד משהו? נו, די! אין לי כח לזה!"
"הכל טוב! הוא ישאל איפה החדר שלו, אז תסמן לו לכיוון חדר האורחים ותאמר (אני שוב מתרגם...) 'נשמח להיות לך לעזר!' אתה מוכן להירגע? אתה סתם עושה עניין!"
תגידו לי אתם, אני סתם עושה עניין?
לאחר בירור קצר של אשתי, מדוע הוא עזב שתי דקות בלבד לאחר שהגיע, התברר מה קרה באמת...
מסתבר שהוא חטף מכות מאיזה תמהוני מרחובנו, וכשהוא נכנס אליי וסיפר לי על כך, הגבתי ברצינות תהומית במבטא אמריקאי מושלם "טוב לשמוע! אני ממש ממש שמח!"
ואם לא די בכך,
כשהוא פלט לכיווני "חוצפה שכזו! אני רוצה לחזור הביתה!" אני עניתי לו בחיוך רחב "נשמח להיות לך לעזר..."
למה אני צריך את הדוד הזה אצלי בבית?
אז הוא מגיע מאמריקה, והוא צריך מקום להיות בו,
יש לו שפע כסף! שישכור חלק במלון!
הוא לא יודע מילה בעברית, ואני לא מבין מילה בשפתו.
אז למה זה טוב, למה?
"הכל טוב, מה כבר יכול להיות?" שאלה.
"מה כבר יכול להיות? את הרי לא תהיי כאן כשהוא ייכנס, נכון? נניח הוא נכנס ואומר משהו, הרי לי אין מושג למה הוא מתכוון, מה אני עושה איתו?" תהיתי, מצוקה בקולי.
"תפסיק להילחץ... מה נראה לך? הוא יגיד שהוא שמח להיות פה וכו' וכו'"
"נו, אז לפחות תלמדי אותי מה לענות לו!"
"אוקיי, תענה (אני מתרגם כמובן) 'טוב לשמוע! אני ממש ממש שמח!' עכשיו אתה רגוע?"
"לא! אם הוא אומר אחר כך עוד משהו? נו, די! אין לי כח לזה!"
"הכל טוב! הוא ישאל איפה החדר שלו, אז תסמן לו לכיוון חדר האורחים ותאמר (אני שוב מתרגם...) 'נשמח להיות לך לעזר!' אתה מוכן להירגע? אתה סתם עושה עניין!"
תגידו לי אתם, אני סתם עושה עניין?
לאחר בירור קצר של אשתי, מדוע הוא עזב שתי דקות בלבד לאחר שהגיע, התברר מה קרה באמת...
מסתבר שהוא חטף מכות מאיזה תמהוני מרחובנו, וכשהוא נכנס אליי וסיפר לי על כך, הגבתי ברצינות תהומית במבטא אמריקאי מושלם "טוב לשמוע! אני ממש ממש שמח!"
ואם לא די בכך,
כשהוא פלט לכיווני "חוצפה שכזו! אני רוצה לחזור הביתה!" אני עניתי לו בחיוך רחב "נשמח להיות לך לעזר..."
הנושאים החמים

Reactions: אש קודש!, אוראל סולטן, שירת הכוכבים ועוד 5 משתמשים8 //