תגידו לי

• פותח הנושא A69
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה אני יכולה לעשות טוב יותר? ( מחכה לביקורת נוקבת!!!)

קבצים מצורפים

• XDF.jpg
    XDF.jpg
    KB 286.1 · צפיות: 19
  • VHGFYI.jpg
    VHGFYI.jpg
    KB 386.4 · צפיות: 18
  • TYFD.jpg
    TYFD.jpg
    KB 317.3 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
תמונות מדהימות
וילד יהודי טהור

נראה עם ה-85 נכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פעמון;1980360:
תמונות מדהימות
וילד יהודי טהור

נראה עם ה-85 נכון?

תודה. זה עם ברירת המחדל שלי 18-135

• הוסף לסימניות
לעבוד עם עדשה יותר איכותית

אני אוהבת איך את תופסת את הילד

• הוסף לסימניות
א. לדעת איפה לא לצלם, לא לבחור זוית שבה יהיו לך מעברים קיצוניים של תאורה כמו ברקע של התמונה הראשונה
ב. לשדרג ציוד, איכות התמונה לא משהו, אני מניח שזה עניין של עדשה בינונית, ככה זה נראה בתמונה השניה
ג. לעבוד קשה יותר על הקומפוזיציות, לא להכניס לתמונה יותר מידי אלמנטים דומיננטיים ברקע, העין נמשכת אליהם וכשהם משעממים התמונה משעממת, כמו התמונה השלישית

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1981994:
א. לדעת איפה לא לצלם, לא לבחור זוית שבה יהיו לך מעברים קיצוניים של תאורה כמו ברקע של התמונה הראשונה
ב. לשדרג ציוד, איכות התמונה לא משהו, אני מניח שזה עניין של עדשה בינונית, ככה זה נראה בתמונה השניה
ג. לעבוד קשה יותר על הקומפוזיציות, לא להכניס לתמונה יותר מידי אלמנטים דומיננטיים ברקע, העין נמשכת אליהם וכשהם משעממים התמונה משעממת, כמו התמונה השלישית

בהצלחה

תודה על הפירוט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה