מידע שימושי תגידו, מה עושים עם אתרוג?

• הוסף לסימניות
בתוצאות החיפוש כתוב ויקיפדיה, וכשפותחים זה נכנס למכלול.

• הוסף לסימניות
אגב, גם אני חשבתי פעם שאל להם לוועדות הרבנים "לחנך" אותנו ולהחליט מה חוסמים לנו ומה לא
אבל נוכחתי לדעת שיש בנפילות באינטרנט מיקרים הזויים כך שזה לא דומה לשום דבר
אין אפוטרופוס ממש כפשוטו
גם אנשים שיש מאחריהם רקורד של עשרות שנות ניצול הזמן (לא משנה אם בגשמי או ברוחני) יכולים בכמה גלישות לנהוג כריקים ופוחזים ולהדרדר מטה כנערים רפי מוח ומעש
גם אני לא אוהב את החסימות שחלקן מרגיזות נורא אבל אני מבין את הרקע ממנו הם נולדו

• הוסף לסימניות
גם אני לא אוהב את החסימות שחלקן מרגיזות נורא אבל אני מבין את הרקע ממנו הם נולדו
אתרים שיש בהם אופציה לנפילות, אני מבין ושמח שחוסמים.
הבעיה היא חסימתם של אתרים חרדיים, שלא שייך בהם את הנ"ל, וזה קורה הרבה באתרוג.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תגידו מה הסיפור שכללללללל התמונות בשיין חסומות גם של נעליים ותכשיטים(בגדים באמת היה נצרך קצת יותר סינון אבל נעליים?? תכשיטים?? אי אפשר להזמין כלום
הם עושים סינון בכלליות בלי לסנן באמת

• הוסף לסימניות
השארתי הודעה לוועד הרבנים חזרו אלי וזה מה שאמרתי לוועד הרבנים היקרה
מה היו מילות הקסם שפעלו עליהם במיידית?
הסינון החדש באמת מחרפן, מוגזם, וגם - מטופש. (אם זה משהו שאפשר לפתוח - שישאירו פתוח תמיד! למה צריך את הפורצדורה המעצבנת הזו של להתקשר ולכתוב את הספרות האחרונות וגם - מועיל רק לכמה שעות???)

• הוסף לסימניות
מה היו מילות הקסם שפעלו עליהם במיידית?
הסינון החדש באמת מחרפן, מוגזם, וגם - מטופש. (אם זה משהו שאפשר לפתוח - שישאירו פתוח תמיד! למה צריך את הפורצדורה המעצבנת הזו של להתקשר ולכתוב את הספרות האחרונות וגם - מועיל רק לכמה שעות???)
שום דבר מיוחד
הסברתי להם שהסינון הוא לצורך פרנסה בלי לפרט ואין לי אפשרות להמשיך להתנהל ככה האם אפשר להחזיר את הסינון לקדמותו או שאני עוברת לסינון אחר במיידית זה שונה לקבוע הייתי צריכה פעם אחת להקיש את הספרות והפרק זמן שהופיע לי היה קבוע ומאז שקט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה