כללי תגידו, רק אצלי לע עובד חיפוש תמונות?

• פותח הנושא chayki
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
או אצל כולם?
מ ש ת ג ע ת כבר!!!

• הוסף לסימניות
גם אצלי לא עובד שום חיפוש

• הוסף לסימניות
אתם מתכוונים חיפוש תמונות בגוגל?
גם אצלי זה לא עובד.
האפשרות הזו נחסמת (מסיבות מוצדקות) ע"י רימון.
יכול להיות שבמסלולים הנמוכים היא עובדת באופן חלקי.

• הוסף לסימניות
אתם מתכוונים חיפוש תמונות בגוגל?
גם אצלי זה לא עובד.
האפשרות הזו נחסמת (מסיבות מוצדקות) ע"י רימון.
יכול להיות שבמסלולים הנמוכים היא עובדת באופן חלקי.

• הוסף לסימניות
הלו הלו אברהם....
חיפוש פה, בפרוג.
איך הגעת לגוגל?
אגב אני לא מנוי של "רימון" ככה שאין לי את הבעיה...:p

• הוסף לסימניות
אצלי החיפוש בגלריות עובד יופי.
ואם היית שם את השאלה שלך בפורום "מערכת הפורומים vBulletin", הייתי מבין שאתה מתכוון לחיפוש בפרוג, אך מכיון ששמת את השאלה בעיצוב גרפי - חשבתי שאתה מתייחס לחיפוש באופן כללי.

• הוסף לסימניות
אצלי החיפוש בגלריות עובד יופי.
ואם היית שם את השאלה שלך בפורום "מערכת הפורומים vBulletin", הייתי מבין שאתה מתכוון לחיפוש בפרוג, אך מכיון ששמת את השאלה בעיצוב גרפי - חשבתי שאתה מתייחס לחיפוש באופן כללי.

• הוסף לסימניות
גלריות עובד גם אצלי
אבל אם אני כרגע מחפשת עלונים..חו"ד של פרוספקטים, כרטיסי ביקור...וכ'ו
נאדה.....הוא לא נותן לי כלום.

• הוסף לסימניות
שוב לא עובד?

• הוסף לסימניות
מתי לאחרונה עבד?

• הוסף לסימניות
גם אצלי לא עובד, צרת רבים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי;332945:
גם אצלי לא עובד, צרת רבים...
..להמשיך את המשפט? :)

גם בשבילי החיפוש לא יעיל במיוחד

• הוסף לסימניות
מצטרף לבעיה

גם אצלי הבעיה קיימת, ועוד יותר מבאס שכשאתה מבקש בפורום איזה תמונה כולם טורחים לעדכן אותך שכדאי קודם שתבדוק בחיפוש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נו..פרוג...איפה היעילות שלכם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה