תגידו שלום לפרסומות של גוגל ויוטיוב

• הוסף לסימניות
תגידו שלום לפרסומות של גוגל ויוטיוב
כנסו לקישור הבא
הפעילו את התוסף המעולה מבית גוגל, לגוגל כרום ופיירפוקס ADBLOCK PLUS
סיגרו ופתחו את הדפדפן גוגל כרום
ואל תשכחו לומר מכאן ואילך שלום ולא להתראות לפרוסמות גוגל ויוטיוב
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אשמח לומר שלום ולא להתראות... אבל חסום! אוףף!

• הוסף לסימניות
תבקש שייפתחו- אין שם שום דבר בעייתי

• הוסף לסימניות
תשובת המערכת: לאור הערתך נבדק הקישור ששלחת מחדש. מצאנו שאינו מתאים למסלול הגלישה שלך.

זה מה שהגיבו באתרוג לפנייתי.

• הוסף לסימניות
הקישור שהביא זה לחנות אפליקציות ותספות לכרום ובגלל זה אתרוג חוסם את זה כי שם עוד אלפי תוספים
קישור ישיר לאתר עם התוסף לחסימת פרסומות
http://adblockplus.org/he/

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אינפוגרפיקה;858196:
הקישור שהביא זה לחנות אפליקציות ותספות לכרום ובגלל זה אתרוג חוסם את זה כי שם עוד אלפי תוספים
קישור ישיר לאתר עם התוסף לחסימת פרסומות
http://adblockplus.org/he/

גם זה חסום באתרוג...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;858208:
גם זה חסום באתרוג...

יש יותר סיכויים שאתרוג יפתחו לך האתר הספציפי משיפתחו לך החנות של כרום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אינפוגרפיקה;858213:
יש יותר סיכויים שאתרוג יפתחו לך האתר הספציפי משיפתחו לך החנות של כרום

OK
אני מבקשת, ונראה מה יאמרו-ואשתדל לפרסם כאן לרווחת כל חברי הפורום.

בכל אופן תודה רבה רבה רבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;858189:
תשובת המערכת: לאור הערתך נבדק הקישור ששלחת מחדש. מצאנו שאינו מתאים למסלול הגלישה שלך.

זה מה שהגיבו באתרוג לפנייתי.

הייתי מעלה תמונה להראות שבדף הספיצפי אין שום בעיה, אבל בטח הדומיין שלי גם חסום באתרוג, אז אין טעם.
זו הראיה הפשוטה שאתרוג לא עושים את העבודה כמו שצריך.
היו צריכים לפתוח דפים ספציפים ולא לסגור דומיינים שלמים, אבל לא מוכנים להשקיע בזה.
נראה מי מהשרתים ירים את הכפפה ויתחיל לפתוח דפים ספציפים ברשת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avraham1;858222:
הייתי מעלה תמונה להראות שבדף הספיצפי אין שום בעיה, אבל בטח הדומיין שלי גם חסום באתרוג, אז אין טעם.
זו הראיה הפשוטה שאתרוג לא עושים את העבודה כמו שצריך.
היו צריכים לפתוח דפים ספציפים ולא לסגור דומיינים שלמים, אבל לא מוכנים להשקיע בזה.
נראה מי מהשרתים ירים את הכפפה ויתחיל לפתוח דפים ספציפים ברשת.

בחלום! ואפילו לא בצהריים...

לפתוח דפים ספציפיים---אין לדבר סוף...

• הוסף לסימניות
התוסף פועל אצלי רק בכרום, איך מתקינים אותו בפיירפוקס?

• הוסף לסימניות
אני באתרוג וזה לא חסום לי. תודה!

• הוסף לסימניות
השתמשתי עד לאחרונה באתרוג ואף פעם זה לא נחסם
הגעתי מחיפוש בגוגל על המילה adblock

• הוסף לסימניות
אני בנתיב וזה חסום לי

• הוסף לסימניות
לא משנה- צריך להתחיל, לפחות שלאנשי מקצוע הדברים הבסיסיים יהיו פתוחים
וכן ביוטיוב יש אוצר של סרטים ושיעורים כשרים
חבר שלי ברר 40,000 סרטים
הוא מוכן להעביר את הרשימה לאתרוג ולנתיב.
והוא אדם פרטי- אם הם מקבלים כסף הם צריכים להעמיד אנשים שזהו יהיה כל תפקידם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avraham1;858437:
וכן ביוטיוב יש אוצר של סרטים ושיעורים כשרים
חבר שלי ברר 40,000 סרטים
הוא מוכן להעביר את הרשימה לאתרוג ולנתיב.

ביוטיוב כאשר הסרטון נגמר הוא מציע סרטונים קשורים וזה לא משנה את כתובת העמוד בה אתה נמצא כך שלמנגנוני הסינון אין דרך לדעת לאן אתה נכנס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חילו;858546:
ביוטיוב כאשר הסרטון נגמר הוא מציע סרטונים קשורים וזה לא משנה את כתובת העמוד בה אתה נמצא כך שלמנגנוני הסינון אין דרך לדעת לאן אתה נכנס

לא נכו!!
לכל סרטון ביוטיוב יש כתובת אחת ולכל תמונה מקדימה יש את אותה כתובת עם תוספת קבועה
אם אתה פותח אך ורק את הסרטון הספציפי לצפיה אין אפשרות לגולש לראות סרטון אחר וכן לא תמונה מקדימה של סרטון אחר
ברור שיבוא יום ויבינו אתרוג נתיב צח ודומיהם שצריך לעשות את העבודה השחורה הזו לפתוח סרטון סרטון, שאם לא כן הגולשים עוזבים אותם, כי פשוט נמאס להם לשלם ולא לקבל את השירות שהובטח, לא יתכן ששיעורים של כל גדולי הרבנים יהיו חסומים בשרתים אלו
הרי הפרסומת שלהם אומרת "מה שטוב באינטנרט" ולא מה שנח לבעלי השרתים, לפתוח דומיין שלם או לסגור דומיין שלם"
מי שברימון ברמה הכי פתוחה שיחפש בתמונות גוגל "הרב עובדיה יוסף" יראה לאיזה תוצאות לא קשורות וחלקם לא צנועות הוא מגיע, אבל לתמונות של הרב בקושי מגיע, הסיבה היא שהם סוגרים דומיינים שלמים ולא פותחים תמונה תמונה, אין מה לעשות קיבלת כסף תעשה את העבודה, אם לא יגידו לך שלום

• הוסף לסימניות
התוסף לא עוזר נגד הסרטוני פרסומת יוטיוב שקופצים לפעמים בפתיחת דף חדש. יש משהו אחר נגד זה?

• הוסף לסימניות
אפשרות נוספת לחסימת פרסומות יוט

הבעיה גולשים רבים העלו בפניי שישנה בעיית כשרות בהטמעת סרטונים מאתר שיתוף הוידאו הפופולארי ביותר בעולם "יוטיוב" (YouTube) והיא העובדה כי בחלק מחשבונות המשתמשים מוגדר מצב פרסום פעיל - מה שמביא כמובן להצגת פרסומות בלתי מבוקרות בתחתית הסרטונים.
ואכן נתתי את דעתי לפתרון נכון לבעיה זו. פתרון שיבוא ללא כל התקנת תוכנה או הגבלה בשימוש בדפדפן זה או אחר.
הפתרון-
הדרך לגרום לחסימת פרסומות אלו כליל במחשב, היא הוספת שורה קצרה בסוף הרשימה שבקובץ hosts הנמצא במחשב בנתיב C:\Windows\System32\drivers\etc

השורה היא:
127.0.0.1 googleads.g.doubleclick.net
(זו השורה נכון לרגע כתיבת המדריך. ייתכן כי היא תשתנה מתישהו ואז צריך יהיה לעדכן בהתאם.)

אופן הפעולה
1. פתחו תיקיה כלשהי במחשב (לא חשוב איזו), הדביקו בשורת הכתובת C:\Windows\System32\drivers\etc ולחצו אנטר (Enter)
2. פתחו את קובץ hosts באמצעות פנקס רשימות (Notepad), גללו לסופו, לחצו אנטר והדביקו את השורה הבאה:
127.0.0.1 googleads.g.doubleclick.net s0.2mdn.net
בסופו ושמרו שינויים.
זה הכל!
בהצלחה!!
מקורות: אתר יהדות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....