אני חושב שגם אני יעשה את זהסליחה מראש לכל אמני האמנות המודרנית אבל עכשיו ברצינות, אני רוצה לדעת, מה העניין שאנשים מוצאים באמנות הזאת??? כאילו יש לי דוד שמתעסק באמנות הזאת וכל הבית שלו מלאאאא בקנווסים מקושקשים כאלו שנראים כאילו הוא השאיר בטעות את חדר העבודה שלו פתוח והילדים נכנסו והחליטו לעשות לאבא 'הפתעה'...
תמיד יש לנו ויכוחים בעניין הזה אבל כמובן בצחוקים ובכיף. הוא מסביר לי איך שהוא 'מכניס' את הנשמה שלו לציור וכל קו מבטא משו שמיימי, אישי ונפשי שאין אמנים פשוטים כמונו מסוגלים בכלל להבין...
אבל נו באמת! למה הוא עושה תערוכות של ה'ציורים' שלו ומוכר כל קנווס בלא פחות מ5,000 ש"ח שהוא עבד עליו לא יותר משעה וחצי ואני עובדת כמה שעות טובות על ציור אחד של 200 שקל? מה ההגיון פה??? באמת שאני רוצה לדעת...
ועוד איך נמכר! וזה מה שמעצבן בסיפור הזה!אני חושב שגם אני יעשה את זה
אבל השאלה האם באמת זה נמכר או שזה רק סתם שוכב בבית?
מעצבן אותך שדוד שלך מרוויחועוד איך נמכר! וזה מה שמעצבן בסיפור הזה!![]()
אז אני רץ כעת לצייר ציור של 5000ועוד איך נמכר! וזה מה שמעצבן בסיפור הזה!![]()
חחח חס וחלילה! שיהיה לו בהנאה ובכיף, הוא בכלל מרפא באמנות ואת התערוכות הוא עושה בשביל בכיף.מעצבן אותך שדוד שלך מרוויח![]()
בהצלחה!אז אני רץ כעת לצייר ציור של 5000
תודה
אז אני רץ כעת לצייר ציור של 5000
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים