רכבים תג נכה עם כסא גלגלים

• הוסף לסימניות
שלום רב אני זכאי לתג נכה בעקבות ביתי וקרה לי משהו מוזר באפליקציה שבודקת לאיזה רכב יש תג מופיע שיש לי תג עם כסא גלגלים והתג שהגיע בפועל הוא עם משולש רגיל מישהו יודע איזה תג יש לי באמת ואיך בודקים את זה מצורף מספר הרכב לבדיקה 7820771 ואתר לבדוק אם יש תג https://www.checktav.co.il/

• הוסף לסימניות
נראה שיש לכם תג נכה כסא גלגלים.
כי גם באתר הרשמי של משרד התחבורה רשום כך:
תורידו את קובץ האקסל ותראו, כך שמה שקובע זה מה שיש באתר של משרד התחבורה כנראה:
1704636566043.png

• הוסף לסימניות
לא הבנתי איך אני יודע מזה שזה כסא גלגלים
מקובץ האקסל אין שום אינדיקציה. זה רק מראה שיש תו נכה.
אבל באתר שהבאת רואים בבירור שהתג הוא כסא גלגלים.
כנראה הדפיסו בטעות משולש.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי איך אני יודע מזה שזה כסא גלגלים
מקובץ האקסל אין שום אינדיקציה. זה רק מראה שיש תו נכה.
אבל באתר שהבאת רואים בבירור שהתג הוא כסא גלגלים.
כנראה הדפיסו בטעות משולש.
אם יש מספר 2 בצד- סימן שזה תג כ"ג.
אם יש מספר 1, סימן שזה תג רגיל.
הנה פה יש לכם מספר 02.
כתוב מספר הרכב, תאריך הנפקת התג, ואז 02, שזה אומר תג כ"ג.

אגב המשמעות היא רק נתצ, יש משמעות נוספת שאתם רוצים דווקא תג כ"ג?
1704696621806.png

• הוסף לסימניות
שמעתי שגם בלי כסא גלגלים המצלמות לא שולחות דוח
רק אם שוטר עצר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה