דרוש מידע תג נכה

• הוסף לסימניות
האם תג נכה פטור מתשלום חניה בכחול לבן ( שמוגבלת בזמן חניה-לפי השילוט) בעיר בני ברק?
האם צריך להפעיל פנגו וכדו?
האם אפשר להחנות יותר מהזמן שמצוין בשלט ?
איך זה עובד?
תודה.

• הוסף לסימניות
אין פנגו בתג נכה -מיותר. תוכל לחנות בכחול לבן ללא תשלום בלי הגבלה של זמן

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי דוח גם כשהיה תג נכה בשמשה סתם כי היה בא לו והתעצל להעיף מבט על השמשה (אולי הוא פוזל נדון אותו..)בד"כ הם סורקים מס רכב ומייד מופיע להם. מי שבא לו לתת יתן דוח בכל מקרה

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי דוח גם כשהיה תג נכה בשמשה סתם כי היה בא לו והתעצל להעיף מבט על השמשה (אולי הוא פוזל נדון אותו..)בד"כ הם סורקים מס רכב ומייד מופיע להם. מי שבא לו לתת יתן דוח בכל מקרה
ומה עושים בכזה מצב?
משלמים?
או שי אפשרות לבטל בקלות?

• הוסף לסימניות
ניתן להגיש ערעור על אי קבלת תו נכה?
שלחתי מסמך שמאשר נכות ושלחו לי שהנכות לא קשורה להליכה,
על אף שמדובר באישה מבוגרת שנוסעת לכל מקום...
יש מה לנסות להגיש ערעור? - אשמח לשמוע מבעלי נסיון בענין

• הוסף לסימניות
יגדיל ראש... מה לעשות שאחוז לא קטן מהרכבים הללו נעים בדרכים גם ללא הנכה.
רכב נכה כשלעצמו לא אומר כלום, רק אם הניחו את התו במקומו זה הצהרה שהנכה נמצא ברכב.

• הוסף לסימניות
אבל יש סיכוי שהערעור התקבל? ניסית פעם?

• הוסף לסימניות
מה אני אמורה להוסיף בערעור?
יש לי מסמך של רופא מאשר (שכבר שלחתי אותו)
פשוט לכתוב שהיא לא יכולה להתנייד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה