תג select בתבנית פוג'ו

• הוסף לסימניות
כשאני מוסיף תיבת בחירה בעמוד של תבנית פוג'ו ולוחץ על פרסום, אני מועבר לדף הבית והשינויים לא נשמרים, למה זה קורה?

• הוסף לסימניות
אני מדבר על שינויים בניהול של המערכת, כשאני מוסיף תוכן לדף זה קורה לי

• הוסף לסימניות
זה יכול להיות התנגשות עם איזה תוסף?

• הוסף לסימניות
נשמע כמו איזה באג. קודם כל תשאל את פוג'ו.

• הוסף לסימניות
להגיד שוב?!

מנסיון, זה בעיות של הסינון. תנסה לעשות את הפעולה שאתה מדבר עליה במחשב עם רשת פתוחה (לא מסוננת). זו האינדקציה הטובה ביותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1889387:
להגיד שוב?!

מנסיון, זה בעיות של הסינון. תנסה לעשות את הפעולה שאתה מדבר עליה במחשב עם רשת פתוחה (לא מסוננת). זו האינדקציה הטובה ביותר.

בדקתי באתר שלי שיש לו תבנית אחרת, ולא היתה בעיה, אם זה בעיה של סינון לכאורה זה גם היה אמור להחסם, הלא כן?

אגב, בדקתי שוב, הבעיה אינה בתג select אלא באירוע onchenge שהוספתי לו, כשהסרתי את האירוע נוספה התיבת בחירה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1889387:
להגיד שוב?!

איך סינון יכול לחסום תוכן שאני מוסיף לאתר?
זה לא תוכן טקסטואלי, אז הרובוט לא אמור לחסום אותו?

• הוסף לסימניות
שים את הקושיות בצד.

ניסית ממחשב פתוח?

• הוסף לסימניות
דא עקא שזה מסובך לי להגיע למחשב פתוח, אז בנתיים אני מקשה קושיות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה